Remek djela od diskova: pogledajte šta možete napraviti od starih CD-ova

Svi u kući ili kancelariji imaju nepotrebne CD-ove – slomljene, ogrebane ili oštećene koji više ne mogu da se koriste. Ako ste odlučili da sredite svoj dom i sve nepotrebne CD-ove bacite u smeće, pogledajte šta možete od njih napraviti.

Autor nevjerovatnih figura je Šon Averi. Šon je po profesiji ilustrator knjiga za djecu i dizajner iz Australije. Njegova kreativnost, mašta i neiscrpna inspiracija mu pomažu da kreira i napravi nevjerovatne stvari od starih diskova. On siječe diskove na tanke komade i kreira nevjerovatne ptice, životinje ili robote…

Ova prava umjetnička djela sijaju na suncu i reflektuju svetlost, tako da će vas šarmirati svim bojama duge. Dakle, možete njima ukrasiti svoju baštu. Vaša bašta će zasijati novim sjajem u društvu egzotičnih ptica i insekata.

Lijep medvjed, domaća mačka, sova, neobične ptice ili insekti sa lišćem…Pogledajte galeriju fotografija i saznajte kako da na najkreativniji način upotrijebite svoje stare CD-ove. Možete koristiti ne samo diskove, već i razne nepotrebne čipove.