Recept za savršenu krvnu sliku

Smanjenje količine hemoglobina u krvi, neovisno o broju crvenih krvnih zrnaca (eritrocita), smanjuje kapacitet krvi da prenosi kisik te dovodi do anemije.

U narodnoj medicini postoji više recepata za povećanje hemoglobina u krvi. Ova vitaminska bomba ili eliksir iznimno je dobar i provjeren lijek za povećanje hemoglobina, podizanje razine krvnih zrnaca i poboljšanje opće krvne slike.

Osim što je zdrav, vrlo je ukusan. Također, povećava kvalitetu kože i noktiju. Nema nikakvih nuspojava, osim povećanja energije, pa se može konzumirati neograničeno.

Sastojci:

200 ml meda
200 g jezgra oraha
200 g grožđica
200 ml soka od mrkve
200 ml soka od cvekle
2 limuna
Priprema:

Operite 2 limuna. Rasijecite ih na pola i izvadite koštice. Sameljite ih s korom (ako su prskani – skinite koru) i stavite u staklenku od litre. U smjesu mljevenog limuna dodajte med, cijeđeni sok od cikle i sok od cijeđene mrkve. Promiješajte.

Poslije u ovu smjesu dodajte sitno isjeckane ili mljevene orahe i grožđice. Ponovo sve promiješajte. Dobit ćete oko 1 kg ukusne i vrlo zdrave ljekovite smjese. Čuvajte je u staklenci u hladnjaku. Uzimajte je tri puta dnevno po 1 žličicu prije jela.