Razvodi: BAJA „MOKRU DO KOŽE“ SUPRUGU OSTAVIO U SUZAMA, RAZVEO SE OD IVANE!

Oni nisu zajedno još od prošle godine. Ne znam kako je uspio toliko dugo to da sakrije. Meni je djelovalo da njegov brak s Ivanom funkcioniše odlično, ali izgleda da nije bilo tako. Imaju dvoje djece, sina od šest godina i kćerku od četiri
Popularni Nedeljko Bajić Baja se još prošle godine razveo od supruge Ivane, s kojom ima sina i ćerku, ali je to sve dosad uspješno skrivao od javnosti. On je, inače, poznat po tome da je od javnosti vješto skrivao svoj privatni život. Iako je on na estradnoj sceni prisutan još od 1992. rijetko je govorio o takvim temama, uvijek uz obrazloženje da njegove obožavatelje zanima isključivo kakvu će pjesmu snimiti ili gdje će održati koncert.

Dugo je momkovao, skoro 44 godine. U bračne vode je zaplovio 2013, godine kada se pročulo da će Baja u 45. godini prvi put postati otac, a da je izabranica njegovog srca izvjesna Ivana, manekenka koju je upoznao na snimanju spota za pjesmu “Mokra do kože”.

Nedeljko se poslije nekoliko mjeseci zabavljanja tada vjenčao sa 19 godina mlađom djevojkom i živjeli su skladno sve do prošle godine, kada su počele nevolje koje su se okončale razlazom.

– Baja o privatnom životu ne priča ni sa bliskim prijateljima, takav je čovjek. Malo njih je znalo za njegovu vezu s Ivanom sve dok se nisu vjenčali, pa je tako i sada kad su se razveli. Tek prije nekoliko dana sam čuo da nisu zajedno još od prošle godine. Ne znam kako je uspio toliko dugo to da sakrije. Meni je djelovalo da njegov brak s Ivanom funkcioniše odlično, ali izgleda da nije bilo tako. Imaju dvoje djece, sina od šest godina i kćerku od četiri. Oni će živjeti s majkom, ali će Baja moći da ih viđa i provodi vrijeme s njima kad god poželi, tako su se on i Ivana dogovorili – kaže izvor blizak folkeru.

Sam Nedeljko nije se oglašavao po ovom pitanju. U jedinom intervjuu u kojem je govorio o porodici, objavljenom u martu 2015. godine, Baja je rekao:

– Porodicu nisam krio, samo je nisam eksponirao. Pa kako može dijete da se sakrije? Moj sin Marko uskoro puni dvije godine, a za koji dan dobićemo i djevojčicu – Milicu. Znate, mnogo toga je dosad o meni objavljivano po sistemu rekla-kazala. Mene niko ništa nije konkretno pitao, niti sam ja o tome pričao. A imam utisak da mnoge istina i ne zanima. Ne mislim na moje obožavaoce, jer oni o meni znaju sve što treba, a ja nemam namjeru da koristim medije da bih se s pojedincima svađao.

Brak sa Ivanom je druga značajnija ljubavna epizoda. Prije Ivane je živio u vanbračnoj zajednici sa Anicom Milenković, koju je upoznao u studiju kod Novice Uruševića, sa kojim su oboje tada sarađivali. Oni su čak u duet pjesmi „Svadba će da bude“ najavljivali svoje vjenčanje. Odjednom sve je puklo…