Razvela se od muža, smršala skoro 100 kg, i sada želi osvojiti Kristijana Ronalda! (Video)

Ruskinja Marina Bogomolova, koja živi u gradu Penza, jedan je od najvatrenijih fanova portugalskog fudbalera Kristijana Ronalda.

Osim što je ceo svoj dom preuredila, odnosno dekorisala fotografijama fudbalskog asa, ona je otišla nekoliko koraka dalje – razvela se od supruga, smršala 94 kilograma i naučila engleski jezik. Osim toga, Marina je čak upisala školu fudbala gdje je naučila da žonglira.

– Prije pola godine sam ostavila muža. Kako kažu, nova ljubav ne treba da trpi. Riješila sam da osvojim Kristijana Ronalda – samouvjereno kaže Ruskinja.

Njena drastična promjena u životu je počela krajem 2017. godine. Tokom novogodišnjih praznika riješila je da se razvede, a osim što je napustila supruga, Marina se podvrgla i dijetetskom režimu ishrane… Za samo šest mjeseci oslabila je nevjerovatnih 94 kilograma, a time je bila “sve bliže Ronaldu”.

– Za Novu godinu sam imala 209 kilograma,, a sada 115 kilograma. No, neću se na ovome zadržati. Treniram pet puta sedmično – istakla je Marina.

Već nekoliko mjeseci pohađa časove engleskog jezika, ali kaže da se nada da je Ronaldo naučio ponešto ruskog.

– Pošto je Ronaldo jedno vrijeme bio u vezi sa ruskim supermodelom Irinom Šajk, mislim da je morao da nauči ruski jezik. Ako ne, ja usavršavam engleski, pa ćemo se lako sporazumijevati – kazala je ona.

Marina je na kraju objasnila da je osim Ronaldovog izgleda privlači njegova unutrašnja ljepota i humanost koju, po njenom mišljenju, pravi muškarac treba da posjeduje.

– Kada birate nekoga onda se uvijek trudite da izaberete najboljeg. Zato sam ja izabrala Ronalda. On je veoma harizmatična osoba, fizički savršen. Ima dobro srce, zanima ga humanitarni rad – poručila je Marina.

Inače, ova simpatična Ruskinja je tokom Svjetskog prvenstva izradila dres na kome piše: Marina Ronaldo.