Rahima Š. iz Štajera, Austrija, Eliksirom sa Kavkaza izliječila rak jetre: Anemiju, cirozu i na kraju – rak jetre – izliječio je KAVKASKI ELIKSIR!

Ultrazvučni pregled jetre bio je dovoljan austrijskim ljekarima da me otpišu, da kažu mojoj djeci kako za mene više nema spasa. Spas sam ipak pronašla u Sarajevu, kod doktorice Trobradović. Umjesto smrti ili transplantacije, ja sam živa i zdrava uz terapije dr. Trobradović…

Bosanka Rahima Š. iz Štajera, 56-godišnja domaćica porijeklom iz Istočne Bosne, nije vjerovala da će živa dočekati ljeto 2018. godine. Period kad se u rodnoj Bosni porodično okuplja njena i familija njenog supruga. Djeca, unučadi, komšije, dalja i
Rahimi koja je tokom agresije na BiH spas pronašla u austrijskom gradiću Štajeru, ljeto uvijek dođe kao melem na dušu.Tad se nagleda svog naroda, svoje zemlje, koju je morala napustiti u jedno ljeto, početkom devedesetih. Prije dvije godine, mislila je, a u to su je i doktori uvjeravali, da je s njenim ljetima gotovo.
– Još prije dvije godine imala sam hrpu liječničkih nalaza i dijagnoza; sve crnja od crnje: anemija, ciroza i na kraju – rak jetre!

 Kad će azrail
– Ali eto, azrail ne dolazi po onog ko to želi, već po onoga kome je suđeno – kazat će i bolno uzdahnuti, dok u ruci čvrsto drži bocu Eliksira sa Kavkaza. To je terapija koja joj je spasila život.
Njeni zdravstvene teškoće počele su u maju 2016. godine. Sve je krenulo sa ginekološkim problemima; jaka krvarenja zabrinula su liječnike, a od nje napravila za kratko vrijeme malaksalu i anemičnu osobu. Bolničke pretrage ustanovile su i cirozu jetre. Novi pregledi donose agoniju, neizvjesnost.
Ciste i miomi donose obilna krvarenja, anemija se pogoršava. Rahima prima transfuzije…
– Od transfuzije sam sva požutila. Oči, nokti…To malo uznemiruje ljekare. Dobijam vitamine, minerale, strogi režim ishrane. Što više mirovanja. Sve me to i psihički dotuklo. Nisam znala ni čiju su mi krv dali ali od nje mi nije bilo bolje. Nešto mi je hučalo u ušima, nos mi je bio začepljen, glava me bolila, ruke trnile. Doktori su rekli da to tako treba da bude, ja im slijepo vjerovala.

 Živi mrtvac
– Uglavnom, bila sam živi mrtvac, za pola godine sam smršala 23 kilograma.
U svim tim patnjama stigla je još jedna; dijagnosticirano joj je pet benignih čvorića na jetri. Jedini način izlječenja bila je transplatacija jetre. Da bi se utvrdilo stvarno stanje težine bolesti, Rahimi je urađena biopsija nakon koje joj ljekari kazuju da joj života nije još puno ostalo.
– Ultrazvuk i biopsija su ukazali da rast abnormalni onih pet čvorića. Operacija nije dolazila u obzir zbog mog kompletnog lošeg zdravlja.
Njeni najbliži u tim trenucima počeli su tražiti slamku spasa u alternativnoj medicini. Zatražili su pomoć kod doktorice Šuhrete Trobradović.
– Nakon razgovora o mojoj bolesti i detaljnog pregleda nalaza, dobila sam terapiju koja je ojačala moj organizam. Osnaženo, tijelo se samo počinje boriti s bolestima.
Nakon samo 10 dana korištenja terapija dr. Trobradović, počela sam jesti i nekako sam bila poletnija. Za tri mjeseca korištenja terapija dotjerala sam krvnu sliku u granice normale i, moram priznati, ljekari su se iznenadili kada sam se pojavila na vratima njihove ordinacije, jer su mislili da sam umrla. U čudu su se našli kada je ultrazvuk pokazao samo dva čvorića na jetri. Nakon šest mjeseci ponovo sam uradila nalaze koji su bili fenomenalni. Jetra se skroz očistila i pokazalo se da je sa mnom sve uredu.

Raku jetre ni traga

Po završetku terapija, u junu ove godine sam posjetila ljekare kako bi ponovo uradila detaljne pretrage. Nakon ultrazvuka ljekari su se našli u čudu.

– Ultrazvuk je pokazao da na jetri nema više nijednog čvorića. Doktor mi je kazao da sam medicinski fenomen. Pitao me i šta sam koristila. naravno da sam mu rekla. Svima govorim. Samo Eliksir sa Kavkaza, Cedar Neutralizer ploču…

KONTAKT DR. TROBRADOVIĆ