PUTNIK KROZ VRIJEME OPET SE OGLASIO: 2027. ostao sam jedini čovjek na Zemlji!’

Čovjek koji tvrdi da je “putnik kroz vrijeme iz 2027. godine” podijelio je videosnimak napuštenog grada kao dokaz da je ostao “posljednja osoba na Zemlji”.

Javier je postao pravi hit na društvenim mrežama, gdje postavlja snimke kao @unicosobreviviente, što u prijevodu znači “jedini preživjeli”, ali naravno da je svojom kontroverznom praksom navukao za vrat i mnoštvo mrzitelja.

On tvrdi da će ostati sam u budućnosti jer je ostatak zemaljske populacije izbrisala katastrofa, a kao dokaz postavio je videozapise španlskog grada u kojem se nalazi.

No, neki kažu da Javier snima napuštene dijelove ili posjećuje područja u mirno doba dana, pa je ovaj osebujni tiktoker sada objavio snimke prometnog gradskog čvora – koji je sablasno napušten.

U prošlosti, Javier je dijelio snimke tajnog prolaza u napuštenom gradu i isječke iz trgovačkog područja koje je postalo grad duhova – no nedavno ga je jedan pratitelj osporio na društvenim mrežama.

Tražili su ga da učita isječak s pogledom, što je i učinio, a zatim su ga zamolili da učita isti klip, ali snimljen danju – rekavši da će mu vjerovati tek ako i tada grad bude izgledao prazno.

Tako je Javier i učinio, a na tim snimcima gradske ceste zaista izgledaju potpuno prazne – no pratioci su pronašli “rupu” u njegovoj priči.

“Pogledajte pomno tamne mrlje na raskrsnici, možete vidjeti neke pokrete. Čini se da je ovdje nešto uređeno”, utvrdio je jedan Javierov pratitelj