Pupčana vrpca oko vrata pri rođenju – loš život prepun trnja i padova, propast i samoubistvo!

Za aura.ba piše: Zoran Petrović Šumadinac (00381 66 113 813)

Oduvijek se znalo da postoji crna magija odnosno da našim životnim putem, sudbinom, može upravljati i ljudski faktor preko crne magije.

Vijekovima se crna magija provlači kroz historiju čovječanstva, mnogi se plaše, brinu i štite, dok dobar dio ljudske populacije uopšte ne vjeruje u postojanje sila nečastivih i uvjereni su da je u pitanju “prazna priča”.

No, mnogi potpuno zdravi bračni parovi naprimjer, nemaju potomstva zbog crne magije ili negativne energije, mnogi rade, “ubijaju” se od posla, a žutog cvonjka ne vide, mnogi su žrtve raznoraznih bolesti za koje medicina nema ni objašnjenja ni lijeka…

Moja je želja da kroz serijal konačno skinemo veo tajne i misticizma sa crne magije te da i nevjerne tome ubijedimo u njeno postojanje i prisustvo ali i da naučimo i onima koji ne znaju – pokažemo kako se efikasno zaštiti od ovog zla.

Aurska zaposjednutost

Zadnje dvije decenije, aurska zaposjednutost je sveprisutna u narodu, a najviše su pogođeni muškarci godišta od 1980. do 1986. i djevojke godišta od 1984. do 1990.

Aurska zaposjednutost je drugačija od tjelesne zaposjednutosti i nema nikakve sličnosti između ove dvije zaposjednutosti. Aurska zaposjednutost je ona kada se druge energije nastane u našem tijelu (to su uglavnom negativne energije) “pokupljene” negdje usput i koje nas tjeraju da se osjećamo drugačije.

Osobe koje imaju aursku zaposjednutost imaju sljedeće simptome: Nervoza, razdražljivost, (napad panike, straha i plača), korigovano spavanje (košmarskli snovi), osjećaj da nisu sami, (čuju ili vide, osjete nešto što drugi ne mogu).

Ako se aurska zaposjednutost ne otklanja, može doći do trajnog oštećenja mozga i tijela. Aurska zaposjednutost ne može se liječiti savremenom medicinom iz razloga što nije bolest. Isključivo se može tražiti pomoć kod ezoteričara i parapsihologa.Terapija (liječenje) traje od pet do 12 mjeseci.

Automagija

Ponekad, u neznanju, čovjek sam sebe omađija, a da toga nije niti svjestan. Poznat nam je slučaj žene, koja je u trudnoći pregazila preko grančica i potoka sa prljavom vodom, pa se njeno dijete rodilo sa omotanom pupčanom vrpcom oko vrata, te je uz krajnje napore doktora spašeno. Nema sumnji da uglavnom drugi ljudi (veoma često su to bliski rođaci ili susjedi) nanose nekome magiju, pa pojedine žrtve stradaju i od nekoliko različitih vrsti magijskih djelovanja (počevši od “nasljedne) preko straha iz djetinjstva, pa sve do “sticanja” u različitim prilikama, poput primitka poklona, na svadbi i slično).

Rijetke su porodice u kojima ni jedan član nije zahvaćen crnom magijom. Negativna energija jednog od ukućana odražava se na sve preostale članove porodice. Uzmite, na primjer, oca akoholičara, koji nemilice troši novac na svoj porok, pa su se majka i djeca prisiljeni odreći koječega. No, njemu ni to nije “dovoljno”, pa ih maltretira i time izaziva strah kod najmlađih.

U magiji vlada pravilo gdje minus privlači minus, a ne obratno! Dakle, ureknuta ili omađijana osoba privući će osobu sa istim problemima u ljubavnu vezu, poslovno partnerstvo, prijateljstvo, kao kupca ili prodavača. Kada se “spoje” dvije magije (npr. vjenčanjem) sve postaje još teže.

Oduprite se negativnim utjecajima, tako što ćete živjeti u skladu sa deset zapovjedi Božjih, molite se svakodnevno, idite redovito u crkvu -džamiju, postite… Ne ogovarajte nikoga i ne spletkarite – makar to činili iz dosade ili zabave. Ne budite previše gordi. Nemojte zavidjeti nikome ili biti ljubomorni! Poželite uvijek svima (skrušeno od srca čak i svojim neprijateljima) sve ono najbolje – što želite i samom sebi!

Pupčana vrpca oko vrata

Djeca rođena sa pupčanom vrpcom oko vrata unaprijed su osuđena na život prepun trnja i tunela, pa čak i na oduzimanje vlastitog života.

Djeca koja se rode sa pupčanom vrpcom oko vrata uglavnom su modrog tena, a mnoga čak i ne dišu na početku i na žalost, već tada im je zacrtana teška sudbina, puna lutanja, prepreka, bolesti…Mnogi skončaju tako što izvrše samoubistvo.

Djeci koja se rode na ovakav način, oduzima se mogućnost stvaranja aure, (energetskog polja) koja nas štiti za vrijeme našeg ovozemaljskog života. Pri tome, čakrina polja se ne aktiviraju pa ta djeca tokom cijelog života imaju svojevrsne autoblokade.

Autoblokade se javljaju s navršenih 14 godina, a djeca što su starija, sve im je teže.

Djeca rođena sa pupčanom vrpcom omotanom oko vrata često već od prve godine života su dosta nježni, osjetljivi i veoma često bolesni, takođe i frasu su sklona.

Nažalost, to nije sve. Ta djeca su često ugrožena od svoje ruke, na način da su skloni činu samoubistva.

Uglavnom se na taj čin odluče između 19. do 27. ili 38. do 45. godine života.

Želim napomenuti da djeca do 17. godine se mogu potpuno osloboditi stega pupčane vrpce ako roditelji potraže pomoć ezoteriste ili parapsihologa. Ritual otklanjanja te samouništavajuće energije traje 90 dana i potpuno je uspješan.

Ljekari su nekada roditeljima davali do znanja o tome da li su se djeca rodila sa tim problemom ili ne ali danas po uzoru na pomodarstvo niko na to više ne obraća pažnju i našoj djeci pa i samim nama je sve gore. Niko ni u šta ne vjeruje niti se trudi da povjeruje, smatraju ovakve i druge stvari potpuno nebitnima i površnima no to je u stvari i želja nečastivog kako bi lakše upravljao i vladao ovim našim svijetom.

(aura.ba)