Pun mjesec u Vagi 31. marta 2018: Negativnim uticajima će posebno biti izloženi Rak, Jarac, Ovan i Vaga

Ovaj drugi pun Mjesec u martu mjesecu se zove još i plavi Mjesec. Evo šta od ovog Punog mjeseca pojedinano mogu očekivat svi znaci..

Moguće je da sve što smo na neki način sputavali i čuvali u sebi baš sada ispadne problem, neki vid blokade. Savjetuje se da što je više moguće da sada održite harmoniju i mir. Posebno će biti izloženi ovom punom Mjesecu Rak, Jarac, Ovan i Vaga.

Dok se borite za svoje mišljenje ipak bi bilo dobro da prihvatite činjenice. Sada nije vrijeme da se svađate i istjerujete pravdu jer tim postupcima stvarate samo neprijatelje. Mnogi znaci će biti nekako staloženi i pomirljiviji a posebno Strijelci, Lavovi, Blizanci i Vodolije.

Za vrijeme punog Mjeseca i Venera mijenja znak tako što iz ratobornog Ovna ulazi u svoje sjedište Bika što će mnogima dati istrajnost, stabilnost, želju da uživaju u luksuzu, privlačnost će biti izražena za suprotni pol, razmišljanje i planiranje o materijalnim stvarima, lijepo oblačenje, uživanje u hrani i svemu što je iz simbolike Venere i Bika,

Ipak se treba čuvati od taštine i preteranih uživanja u svemu. Kako je Vaga polje partnera, u poslu i ljubavi budite oprezni da ne upadate u svađe i prepirke.

OVAN
Vi možete osjetiti nedostatak energije i neki period što je bio početkom mjeseca sada opet može da se ispolji u vidu zastoja. Pun Mjesec pada u vašu kuću partnera u ljubavi i na poslu pa tu treba obratiti pažnju. Ne donosite odluke jer je i Merkur retrogradan. Nije baš pozitivan dan, sutra je novi dan…

BIK
Vi sada možete biti popularni u svom okruženju i osobama koje volite posvećujete više pažnje. Vaša vladarka Venera baš danas ulazi u vaš znak pa će vam dati sva čulna uživanja i materijalne naklonosti. Uz Jupiter se pojačava vaša sreća, kreativnost i ljudi cijene vaše pozitivne osobine. Mnoge pozitivne stvari se pokreću kod vas.

BLIZANCI
Vi sada definitivno sa punim Mjesecom u Vagi pokrećete misli šta da radite i mislite da biste bili sretni. Ipak, se možete opustiti jer će ovaj vikend biti miran i harmoničan. Mnogi Blizanci će dobiti neku lijepu mogućnost kao dar od Boga. Može se riješiti nešto što je privremeno rješenje za veliki problem.

RAK
Vi ste Mjesečevo dijete pa i osjećate svaku Mjesečevu mijenu. Kako pun Mjesec obuhvata vašu porodicu i kuću, a sa druge strane karijeru, potrebno je da se primirite što više da ne napravite nešto što bi vam poslije donijelo štetu. Mnogi Rakovi mogu da zapostave jednu oblast – ili posao ili porodicu pa da se osjećaju krivim. Sada se posvetite porodici i opustite se.

LAV
Vi sada možete osjećati snagu vašeg duha pa je vaše okruženje (braća, sestre, komšiluk) prijateljski izraženo dok vam vaš prijateljski nastrojen Ovan daje da branite vašu filozofiju i politiku. Dok ideje sprovodite u djela čuvajte se ulaska u višak autoriteta jer Mjesec iz Vage ipak zahtijeva mir i harmoniju.

DJEVICA
Vi ste imali početkom mjeseca neku potjeru za pravim putem i šta raditi pa ako se niste odlučili, sada je vrijeme da dobro razmislite gdje i kako dalje. Potrebno je sagledati finansije, kako ih zaraditi i kako potrošiti. Dobro razmislite šta je dobro i nemojte da reagujte impulsivno jer vam to nije od pomoći. Opustite se!

VAGA
Vaš vlastiti put ste mogli pronaći početkom marta pa ako niste, sada je prava prilika. Kako se pun Mjesec dešava u vašem prvom polju vaše ličnosti i baca sjenku na vaše polje partnera, sada treba izbjegavati sve vrste sukoba. Potrebno je uspostaviti balans – niti da vi namećete svoju volju niti partner. Dogovorite se.

ŠKORPIJA
Vama je sada već dosta rada pa bi trebalo uzeti neki mali predah ili odmor, a možda i slobodne dane da biste povratili vašu energiju. Kod pojedinih osoba može doći do zdravstvenih problema ili poslovnog preopterećenja. Čuvajte se.

STIJRELAC
Vi imate neke planove, želje i očekivanja koja sada mogu biti dosta zanimljiva. Ovaj pun Mjesec baca svoju sjenku na vaše peto polje ljubavi i djece pa neki Strijelci mogu baš u ovom danu pokrenuti temu za djecu. Vi sada imate energiju da prihvatate i mirite se sa svim i svačim.

JARAC
Vi ste imali početkom mjeseca nesporazuma i moguće izlive ljubomore. To se sada mijenja na bolje i imate podršku Venere koja ulazi u Bika koji je vama srodan pa sve do kraja aprila možete očekivati harmoničan i lijep period. Potrebno je da usaglasite polje intime sa poljem karijere i da izbalansirate da ne bi imali probleme kao početkom mjeseca.

VODOLIJA
Vi sada možete biti veoma nestrpljivi iako se ovaj pun Mjesec dešava u vama prijateljskoj Vagi i baca sjenku na prijateljski nastrojenog Ovna. Sada je Saturn uključen u sve to pa svi vi koji imate finasijskih problema treba da se strpite.

RIBE
Vi sada možete razmišljati o nekom većem finansjiskom ulaganju ili nekoj većoj kupovini. Ipak dobro razmislite jer je Merkur retrogradan do 15. aprila pa se može ispostaviti da baš i nije bilo pametno. Malo prolongirajte do 15. aprila pa poslije može. (astrolog Željka Knežević)

error: Content is protected !!