Pun Mjesec u Strijelcu: Bikovima i Rakovima stiže novac, Djevicama i Blizancima nervoza

Astrolog Peđa Petrović

Ako se ovih dana loše osjećate, ako ste napeti, nervozni, depresivni, razdražljivi, svadljivi, nemate strpljenja… onda na vas utiče pun mjesec. 3-5 dana uoči svakog punog mjeseca preosjetljive osobe osjećaju opisane simptome.

Na svakih 28 dana mjesec je pun. Ovaj mjesec je pun u znaku Strijelca. 17. 6 u 10:29h. Strijelac je prirodno deveto polje horoskopa, polje inostranstva, dalekih puteva, fakulteta, religije, filozofije, moralnih vrijednosti itd.

Ukoliko ste nešto započeli prije 14 dana, 3.juna u fazi mladog Mjeseca u Blizancima♊️ sada na pun mjesec u Strijelcu♐️ možete vidjeti rezultate započetog. Svaki novi početak u fazi mladog mjeseca je vidljiv u fazi punog Mjeseca.

Kod nekih biće pozitivni ishod a kod nekih negativni. Sve zavisi od postavke i aspekata planeta u vašoj natalnoj karti. Ovih dana će biti aktuelna putovanja, odmori, ispiti i upisi na fakultetima i sve u simbolici devetog polja. Strijelčevi♐️, Ribe ♓️,Blizanci ♊️ i Djevice ♍️ preosjetljivi ovih dana a Ovnovi♈️ i Lavovi♌️ boljeg raspoloženja kao i Vodolije♒️ i Vage♎️.

Bikovima♉️ i Škorpijama♏️ stiže novac a Rakovi♋️ i Jarčevi♑️ da paze na zdravlje.

Komentari

komentara

error: Content is protected !!