Pun Mjesec u Djevici za ova tri znaka donosi radost, obilje i blagoslove

Pun Mjesec u Djevici naročito će pozitivno utjecati na 3 znaka Zodijaka sve do pojave mladog Mjeseca 23. ožujka/marta. Njima donosi sreću, blagoslove i lijepe promjene. Saznajte je li vaš znak na popisu!

Pun Mjesec 9. ožujka/marta započeo je tranzit kroz znak Djevice, a u kombinaciji s energijom proljetne ravnodnevice i direktnim Merkurom, donijet će nam značajne promjene.

Sunce u Ribama i pun Mjesec u Djevici čine da budemo prizemni, ali će nam konjukcija Sunca i Neptuna, kao i stelium Marsa, Jupitera, Saturnom i Plutonom u susretu s Jarcem, donijeti kolektivno buđenje svijesti.

Ali, pun Mjesec u Djevici naročito će pozitivno utjecati na 3 znaka Zodijaka sve do pojave mladog Mjeseca 23. ožujka/marta. Njima donosi sreću, blagoslove i lijepe promjene. Saznajte je li vaš znak na popisu!

BIK

Bikovi ne vole nagle promjene i njihov karakter je predodređen za zonu komfora i rutinu, ali s buntovnim Uranom koji prolazi kroz njihov znak, ovoga puta bit će spremni za totalni preokret. Pun Mjesec vam donosi jasnu viziju svojih ciljeva i osvjetljava vašu petu kuću u natalnoj karti, odnosno kuću autentičnosti, ekspresije i ljubavi.

Očekuju vas pozitivne promjene u ljubavi i velika slava zbog ostvarenih ambicija. Gdje god da se pojavite bit ćete u centru pažnje. Konjukcija Sunca i Neptuna jača vašu intuiciju. Ako slušate svoj unutrašnji glas, daleko ćete dogurati.

DJEVICA

Pun Mjesec u Djevici je prvi Super Mjesec u 2020. godini. Zato će se pripadnici ovog znaka osjećati posebno i pratit će ih nevjerojatna zaštita Univerzuma.

Ako se fokusirate na odnose, konjukcija Sunca i Neptuna pomaže da završite sve ono što ste ostavili u prošlosti. Ovaj pun Mjesec definitivno trebate proslaviti, jer donosi pojačanu svijest i pokazuje koji je vaš izabrani put do sreće.

JARAC

Pun Mjesec u Djevici nalazi se u vašoj 9. kući putovanja, ekspanzije i životne filozofije. Pomoći će vam da povratite nadu u izgubljene snove i da nastavite graditi svoj uspjeh.

Također, s podrškom Marsa, Jupitera, Saturna i Plutona, uspjet ćete razriješiti probleme koji već dugo okupiraju vaš život. Vaš trud i naporan rad napokon će se isplatiti. Budite ponosni na sebe!

lovesensa