Pun Mjesec u Biku i djelimično pomračenje stižu 19. novembra: Ova 4 znaka se neće provesti dobro

Piše: Zoran Petrović

Kao što i sami znate položaji planeta i zvijezda nam ukazuju na pozitivna ili negativna dešavanja. Svaka pozicija od planeta ima svoju jačinu i svoj negativni ili isto tako i pozitivni aspekt. Ukoliko redovno pratimo ova astro – univerzalna dešavanja, možemo izbjeći mnogo negativnih situacija ali isto tako i taj položaj iskoristiti za naše dobro kako bi uspjeli u svojim namjerama.

Pa da krenemo, šta smo stali. Dakle pun Mjesec u Biku i djelimično pomračenje čekaju nas 19. NOVEMBRA, a ova četiri znaka će pretumbati život naglavačke a neki od njih mogu trajno izgubiti pravo prijateljstvo. Stoga oprez veliki. Pun Mjesec nas čeka 19. novembra, a ući će u znak Bika i donosi neočekivane, ključne promjene za većinu znakova Zodijaka. Pun Mjesec u astrologiji označava emocionalno napeto vrijeme i signalizira da je vrijeme za akciju i rad na obavezama i novim idejama. Ovaj pun Mjesec biće poseban jer će na snazi biti djelimično pomračenje, a to će ubrzati promjene i unijeti nered u našu rutinu. No, ove promjene nisu pretjerano svima loše, jer one mogu da vas izvuku iz vaše zone komfora i poslije turbulentnog perioda prilagođavanja pruže nevjerovatno dobra iskustva! Kao što sam, već rekao pun Mjesec utiče na sve znakove Zodijaka, ali ovog puta četiri znaka će to osjetiti na svojoj koži više od svih ostalih! Pa da pogledamo rezime ova najugroženija astro znaka. Prvi u nizu je Bik.

Bik

Ovaj period utiče na vašu kuću doživljavate sebe drugačije nego što je to za vas uobičajeno, pa stoga možete očekivati da ćete se suočiti sa preispitivanjem sopstvenog identiteta. Vi ne volite promjene, ali sada će granice vaše zone komfora morati da budu pomjerene. Vodite računa o pravim vrijednostima i prijateljima jer je upravo ovo period kada bi do kraja godine mogli izgubiti najboljeg prijatelja – icu i to zauvijek. Nemojte prave prijatelje zapostavljati. Očekuje vas period pun izazova, ali nakon njega slijede napredak i priznanje, naravno ukoliko ne napravite pogrešne korake kao što vi to i umijete.

Lav

Lavove će ovo pomračenje ostaviti posebno ranjivim. Moguće je da ćete osjećati veći pritisak na poslu ili intezivno očekivanje okoline da se ponašate na određen način, što vi svakako odbijate. Takođe, iznenada ćete osjetiti potrebu da dobijete potvrdu ljudi oko sebe da ste neodoljivi i fantastični, a to bi moglo da vas dovede do sagorijevanja. Veoma je moguće da će te se razočarati u nekog prijatelja – icu do koga vam je jako stalo, tu će se možda i okončati to prijateljstvo jer ne volite kada vas neko stavlja na peto mjesto. Volite da ste uvijek među prva tri mjesta jer i VI svoje drage stavljate na prva tri mjesta. Ovo je period kada treba da pronađete čvrsto uporište u sebi i da se ne oslanjate na druge kada je riječ o pravcu u kome vaš život treba da ide. Planirate napraviti iznenadni potez i povući se trajno sa trenutne pozicije, no svakako razmislite opet ali ovog puta bolje i temeljnije.

Škorpija

Ovo je period u kome će doći do neočekivanih promjena u vašim bliskim odnosima. Veoma je važno da u ovom trenutku razmislite o svojim vezama i odnosima sa ljudima i šta je ono što je izazov ili prepreka u njima. Ignorisanje štetnih obraza u odnosima će samo povećati vašu patnju, zato je bolje da se sa preprekama suočite direktno. Iskoristite period punog Mjeseca da se založite sa sebe i da pokušate da ljudima oko vas objasnite koliko vam znači njihova podrška. Narednih mjesec dana na žalost možete iznenada izgubiti veoma dragu osobu.

Vodolija

Možda ćete se osjećati veoma sentimentalno i prisjećati različitih događaja iz prošlosti. Puno ste lagali, manipulisali, podvaljivali itd stoga ovaj aspekt Pun Mjesec uticaće na vaš dom i privatni život, tjerajući vas da očistite mjesto gde živite – i bukvalno i figurativno. Gledajte da se promijenite na bolje, sjetite se i zapamtite dobro da je karma kučka i da će VAM sve vratiti trostruko. Ukoliko ste nekoga nepravedno povrijedili obavezno se izvinite jer naredni aspekti mogu vam zla nanijeti. Vrijeme je da se pobrinete za sebe i obnovite i spolja i iznutra prije nego što pređete u novu fazu života. Vodolije će morati da se pomire da neki delovi njih više nisu po želji za kvalitetan život i da izleče svoje rane iz prošlosti. Takođe veći dio Vodolija moraće da se pomire sa bolnom činjenicom a to je da mnogi snovi se neće ostvariti nikada i da će snovi ostati zauvijek samo snovi.

Zoran Šumadinac