Pućenje usana, igranje sa kosom, smijanje njegovim šalama: Ovo je arsenal svake uspješne zavodnice!

Igranje kosom i pućenje usana samo su dio dobro poznatih poteza iz zavodničkog arsenala svake žene


Kada su u pitanju ljubavne veze postoje sitnice koje odbijaju muškarce iako ih ne vidite.

Ako ne želite da se ovaj nepoželjan osjećaj ušunja između vas dvoje, nemojte raditi sljedećih 6 stvari:

1. Flertovanje sa drugim muškarcima

Igranje kosom i pućenje usana samo su dio dobro poznatih poteza iz zavodničkog arsenala svake žene. Flert može biti bezopasan čin pitome zabave. Ali ako se ovako ponašate sa muškarcima na nekom događaju pred partnerom, imajte na umu da njemu neće biti drago.

2. Smijanje tuđim šalama

Ako je nešto smiješno, vi ćete se nasmijati, to je sasvim normalna reakcija. Možda ne razmišljate da li je šalu ispričao muškarac ili žena. Ali vaš partner će zasigurno primjetiti pol vic-majstora. Pogotovo ako mu često spominjete kako volite njegove šale, a duhovitost smatrate privlačnim kvalitetom kod jačeg pola.

3. Dopisivanje sa drugim muškarcima

Razmjena poruka sa drugim muškarcima njega dovodi do ludila. Na kraju, zamislite kako biste se vi osjećali da on radi to isto sa nekom ženom?

 

4. Imate muškog najboljeg prijatelja

Koliko god vaš odnos bio platonski, partner će razmišljati da li se nešto više može roditi iz tog prijateljstva.

5. Spominjanje dobrih starih vremena s bivšim

Ako ne želite da se vaš partner pita jeste li još uvijek romantično zainteresovani za svog bivšeg dečka, nemojte ni tog muškarca spominjati u partnerovom društvu, a ni slučajno upoređivati ga sa njim. To bi ga zapravo moglo veoma odbiti od vas.

6. Kada idete na zabave bez njega

Ako idete na zabave samo sa svojim prijateljicama ili kolegama, a pritom objavljujete razuzdane fotografije na svojim profilima po društvenim mrežama, znajte da će on osjetiti povrijeđenim – i da, ljubomornim. Njihov ego je osjetljiv i kada ga povrijedite biće u stanju učiniti svašta.