Psiholog otkrio koje snove najčešće sanjamo i što nam oni poručuju

Snovi su oduvijek bili nešto mistično i tumačilo ih se na razne načine. Kroz njih nam zaista govori naša podsvijesti naučimo li ih tumačiti, java nam može biti puno sretnija i jednostavnija.

Psiholog Ian Wallace u više od 30 godina svoje prakse analizirao je preko 150.000 snova i otkrio koje snove ljudi najčešće sanjaju, njihova značenja i što poduzeti kako bi ih izbacili iz svoje glave.

Krećemo od posljednjeg prema prvom

6. Sanjati da nailazimo u sobu koja nema svrhu 

Sobe u kući predstavljaju različite aspekte našeg karaktera. Nailazak u snu na sobu koja nema namjenu znači da u javi otkrivamo talent ili talente koje posjedujemo, a dosad ih nismo bili svjesni.

Što učiniti? Što više vremena budete posvetili otkrivanju svojih talenata, više će se vrata otvarati u vašem životu.

5. Sanjati da padamo 

Padanje u snu znači da se u javi prečvrsto držimo za nekoga ili nešto, odnosno da smo previše navezani na neku situaciju.

Što učiniti? Umjesto da konstantno budemo opterećeni strahom od gubitka kontrole, trebali bismo se opustiti i vjerovati sebi i drugima te prepustiti da stvari prirodno sjednu na svoje mjesto.

4. Sanjati da smo goli u javnosti

Odjećom koju biramo javnosti pokazujemo drugima određenu sliku sebe. San u kojem smo goli u javnosti poručuje nam da u javi postoji situacija u kojoj se osjećamo ogoljeni, izloženi i nezaštićeni.

Što učiniti? Iako možda postoji strah da se osramotimo pred nekim, ponekad bismo se trebali otvoriti prema ljudima i pokazati im pravog/pravu sebe i svoje talente.

3. Bezuspješno tražiti WC u snu

WC simbolizira odgovor na naše temeljne potrebe. Sanjati ovaj san znači da u javi postoji neka prepreka koja nam ne dopušta da izrazimo svoje potrebe.

Što učiniti? Posvetimo se malo više sebi i svojim potrebama, a manje ispunjavajmo želje osoba iz vaše okoline.

2. Sanjati da nam ispadaju zubi

Zubi simboliziraju koliko smo samopouzdani i jaki, stoga ova situacija u snu znači da nam u javi vam nešto narušava  samopouzdanje.

Što učiniti? Na situaciju koja nas obeshrabruje nemojmo gledati kao na nešto negativno, nego smireno sagledajmo činjenice i doživimo je kao izazov.

1. Sanjati da nas netko lovi

Sanjati ovaj san znači da u javi postoji nešto s čime se želimo suočiti, ali ne znamo kako.

Što učiniti? Iako zvuči zastrašujuće, ovo je prilika da stanemo, suočimo se sa svojim strahovima i ostvarimo ambicije.