Pšenična trava vraća sijedoj kosi prirodnu boju!

Sijeda kosa je krajnji pokazatelj procesa starenja, a oko polovine pedesetogodišnjaka je barem 50% sijedo. Ljudi pokušavaju da prikriju sijedu kosu uz pomoć skupih farbi ali postoji i lakša bitka, jer je sijeda kosa težak protivnik. Zar nije tako? Možda i nije.

Dokazano je da redovno konzumiranje mlade pšenične trave može vratiti prirodnu boju kose, tako da je dobro znati da možete imati sjajnu prirodnu boju kose i u starijem dobu.
To čak nije ni jedina prednost koju donosi konzumiranje ove čudesne trave. Pšenična trava može usporiti cjelokupan proces starenja. Ona će podmladiti vašu kožu, detoksifikovati vaše tijelo, zategnuti opuštenu kožu i čak suzbiti karcinom.

Tradicionalna kineska medicina povezuje pigmentaciju kose sa kvalitetom krvi i snagom bubrega. Po njoj, sijeda kosa ukazuje na slabe bubrege i krv više nego na starenje.

Pšenična trava se 70% sastoji od hlorofila, što je čini efikasnom za vraćanje zdravlja vašim bubrezima i krvi.
Pšenična trava sadrži mnoge hranljive materije koje jačaju i podmlađuju vaše tijelo. Pored visokog sadržaja hlorofila, ona sadrži i 17 esencijalnih amino kiselina, 90 minerala, 13 vitamina i 80 enzima. Dr Erp-Tomas, čuveni naučni istraživač, izjavio je da „7 kilograma pšenične trave predstavlja ekvivalent 150 kilograma mrkvi, zelene salate, celera i tako dalje.“

Pšenična trava pruža neprobojnu zaštitu protiv mnogih bolesti. Kao potpuno prirodni detoksifikator, ona štiti jetru i prečišćava krv neutralizujući supstance poput kadmijuma, nikotina, stroncijuma, žive i polivinil hlorida.

Dakle, detoksifikacija je prvi korak. Pšenična trava je izvor tečnog kiseonika, tako da pospješuje produkciju crvenih krvnih zrnaca i povećava nivo kiseonika u tijelu i na taj način se bori protiv karcinoma, jer kancerogene ćelije ne mogu da prežive u alkaloidnim okruženjima.

Žurnal istraživanja mutacija je objavio studiju u kojoj se tvrdi da je hlorofil moćniji od beta-karotena i vitamina A, C i E. Antikancerogeni efekat hlorofila je moćniji od bilo kog nutrijenta.

Pšenična trava pruža ishranu za cijelo telo u samo jednom gutljaju!

Webtribune.rs