PRVO ŠTA VIDITE NA OVOJ SLICI OTKRIVA KLJUČNU KARAKTERISTIKU VAŠE LIČNOSTI

Psihološki testovi se, po pravilu zasnivanju na interpretaciji prvog što čovjek primjeti na slici koja mu je predstavljena. Stoga, ono što ćete sada vidjeti otkriva cijelu istinu o vama.

Pa, šta prvo vidite?

Puž

Vaši najveći kvaliteti su ljubav prema životu i avanturama i velika količina energije. U vama živi slobodan duh, a čitava vaša ličnost se može opisati jednom frazom – živite kao da sutra ne postoji.

Volite avanture, iskušenja i, generalno, život. Ispunjeni ste energijom i radošću. Nepredvidivi ste i aktivni, ali nikada ne gubite vrijeme na stvari koje su vam nezanimljive.

Ne tolerišete pravila i postupke na koje ste prisiljeni zbog njih. Najudobnije se osjećate kada ste u centru pažnje, gdje možete da pokažete svoje talente i postignete rezultate.

Ništa manje bitna jeste i činjenica da uživate da provodite vrijeme sa dragim ljudima.

Mapa/karta

Vi ste optimisti i vrlo ste radoznali u namjeri da istražite svijet. Možda je najbolji opis za vas – znatiželjni stvaralac. Odlikuju vas optimizam i lakoća življenja, a veoma vas zanima i svijet oko sebe. Volite da eksperimentišete sa načinima posmatranja, a to je ujedno i kreativni izvor inspiracije za vas koji vam daje mogućnost da izgradite sopstvenu apastraktnu stvarnost.

Imate suptilan um i oštro oko koje može da prodre u samu dušu. Ne volite dvolične ličnosti koje “gaze preko mrtvih” da bi se lažno predstavljale. Imate sposobnost da vidite njihovu pravu prirodu i namjere.

Ogroman uspjeh vas očekuje u svakom poslu koji zahtjeva korišćenje suptilne, ali tačne vizije situacije.

Lobanja

Vi ste “ljubazni mislilac”. Odlikuju vas ljubaznost, smirenost i sklonost saosećanju. Velikodušni ste prema drugim ljudima i uvijek uzimate u obzir njihovo mišljenje. Ali, najveća sreća donosi vam priliku da nekome pomognete.

Volite da radite sami, ali ne odbijate da dijelite sreću i velikodušnost sa drugima. Mrzite nasilnike koji se rugaju slabima. Smatrate da za nasilje u vašem svijetu uopšte nema mjesta.

Uspjeh vas očekuje u bilo kom poslu koji se bavi društvom ili je na neki način povezan sa ljudima. S vama svijet zaista postaje prijatnije i plemenitije mjesto.