PRVO ŠTA VIDITE NA OVOJ SLICI OTKRIVA KLJUČNU KARAKTERISTIKU VAŠE LIČNOSTI: PUŽ, MAPA ILI LOBANJA?

Psihološki testovi se, po pravilu zasnivanju na interpretaciji prvog što čovjek primjeti na slici koja mu je predstavljena. Stoga, ono što ćete sada vidjeti otkriva cijelu istinu o vama.

Puž

Vaši najveći kvaliteti su ljubav prema životu i avanturama i velika količina energije. U vama živi slobodan duh, a čitava vaša ličnost se može opisati jednom frazom – živite kao da sutra ne postoji.

Volite avanture, iskušenja i, generalno, život. Ispunjeni ste energijom i radošću. Nepredvidivi ste i aktivni, ali nikada ne gubite vrijeme na stvari koje su vam nezanimljive.

Ne tolerišete pravila i postupke na koje ste prisiljeni zbog njih. Najudobnije se osjećate kada ste u centru pažnje, gdje možete da pokažete svoje talente i postignete rezultate.

Ništa manje bitna jeste i činjenica da uživate da provodite vrijeme sa dragim ljudima.

Mapa/karta

Vi ste optimisti i vrlo ste radoznali u namjeri da istražite svijet. Možda je najbolji opis za vas – znatiželjni stvaralac. Odlikuju vas optimizam i lakoća življenja, a veoma vas zanima i svijet oko sebe. Volite da eksperimentišete sa načinima posmatranja, a to je ujedno i kreativni izvor inspiracije za vas koji vam daje mogućnost da izgradite sopstvenu apastraktnu stvarnost.

Imate suptilan um i oštro oko koje može da prodre u samu dušu. Ne volite dvolične ličnosti koje “gaze preko mrtvih” da bi se lažno predstavljale. Imate sposobnost da vidite njihovu pravu prirodu i namjere.

Ogroman uspjeh vas očekuje u svakom poslu koji zahtjeva korišćenje suptilne, ali tačne vizije situacije.

Lobanja

Vi ste “ljubazni mislilac”. Odlikuju vas ljubaznost, smirenost i sklonost saosećanju. Velikodušni ste prema drugim ljudima i uvijek uzimate u obzir njihovo mišljenje. Ali, najveća sreća donosi vam priliku da nekome pomognete.

Volite da radite sami, ali ne odbijate da dijelite sreću i velikodušnost sa drugima. Mrzite nasilnike koji se rugaju slabima. Smatrate da za nasilje u vašem svijetu uopšte nema mjesta.

Uspjeh vas očekuje u bilo kom poslu koji se bavi društvom ili je na neki način povezan sa ljudima. S vama svijet zaista postaje prijatnije i plemenitije mjesto.