Provjerite gdje ste vi ili vaša voljena u ovoj priči: ŠTA KRASI VRHUNSKU LJUBAVNICU U KREVETU?

Ne morate znati na desetine poza iz Kamasutre da biste bili izvrsni u krevetu – dovoljno je da imate neke od ovih osobina. Što više, to bolje…

Bilo da je u pitanju slušanje partnerovih fantazija ili uživanje u sopstvenim, otvorenost za različite prijedloge i opcije jedna je od karakteristika koja dame čini neodoljivim u očima muškaraca. Imajte uvijek na umu da je u pitanju mašta i da niko ne kaže da ono što vam je partner otkrio morate ikada da učinite. Jednostavno saslušajte šta ima da kaže – može se desiti da čujete veoma interesantne stvari.

Inovativni ste

Neko vidi naslon na trosjedu, vi vidite odlično mjesto za isprobavanje nekih poza. Neko vidi brushalter, vi vidite odlično sredstvo za vezivanje. Budite krativni i učinite bilo šta zanimljivije od uobičajenih seksualnih aktivnosti.

Zate da stavite potrebe drugih ljudi iznad svojih potreba

Naravno, ne mislimo da treba da zanemarite svoje potrebe, već da snažna i nesebična želja da zadovoljite partnera može da djeluje prilično uzbuđujuće na njega. Budite sigurni da nijedan ovakav akt ljubaznosti neće proći neprimijećeno.

Imate želju da (skoro) sve jednom isprobate

Vrlo je teško biti izuzetan u krevetu ako činite samo ono u čemu smatrate da ste dobri i ništa drugo osim toga. Niko ne kaže da bi trebalo da dubite na trepavicama tokom seksa, ali nove tehnike, trikovi i isprobavanje raznih predloga uvijek su dobrodošli. Ako ništa drugo, bar biste mogli dobro da se zabavite.

Uživate u vremenu koje provodite sa sobom

Žena koja dobro poznaje svoje tijelo, osluškuje i ispunjava njegove potrebe biće privlačnija i više će uživati u seksu.

Imate dovoljno samopouzdanja

Pomislite na najbolji seks koji ste ikad imali – velike su šanse da je vaš partner bio strastven, pun entuzijazma i da je iz njega naprosto izbijala neka privlačna energija. Mogli bismo da se kladimo da nije mario za to kako izgleda, kakvo je osvjetljenje u sobi, ili se žalio na svoj opušteni stomak. Upamtite zato – seksi ste onoliko koliko sebe takvom smatrate.

U dobroj ste kondiciji

Stručnjaci odavno znaju da su optimalna težina i fizička aktivnost veliki afrodizijak za pripadnice ljepšeg pola, ali takođe ističu da vas isto to može učiniti boljom ljubavnicom u krevetu – vježbanje poboljšava izdržljivost, usredsređenost, libido i samopouzdanje.