Provjerite da li je vaš komšija vanzemaljac

Mnogi ljudi koje poznajete i cijenite, a žive u vašem komšiluku, vrlo lako mogu biti vanzemaljci, kažu svjetski ufolozi i stručnjaci u branši. Jedan od tih stručnjaka je i Brad Steiger. On kaže da postoje načini da otkrijete je li vaš najdraži susjed ustvari došao s nekog drugog planeta.

Obzirom da mnogi od njih izgledaju isto kao ljudska bića ili su prerušeni u ljudska bića, nemoguće ih je prepoznati po vanjskoj pojavi. Tražite stoga neobičnosti u ponašanju i čudne detalje u njihovim domovima, savjetuju stručnjaci.

  1. Nenormalno dugo spavanje ili ostajanje budnima. “Dan na rodnom planetu vanzemaljca može biti duži ili kraći od našeg”, kaže Brad Steiger, renomirani NLO istraživač i autor. Iz tog razloga, kaže, vanzemaljci mogu spavati u čudno doba dana ili ostajati budnima i nekoliko zemaljskih dana.

 

  1. Promjena ponašanja ili tjelesna reakcija u blizini uređaja koji emitiraju elektromagnetske valove. Naprimjer, mikrovalna pećnica može izazvati osip kod vanzemaljaca, ako je suditi prema izjavama dr. Thomasa Eastona, teorijskog biologa i futuriste.

 

  1. Tjeskoba, stres, neugoda pri korištenju zemaljskog transportnog sredstva. Vanzemaljci nisu navikli na sigurne i napredne oblike prijevoza – zato se osjećaju neugodno i ugroženo prilikom vožnje u vozu ili automobilu – koji su ustvari primitivna vozila za njih, objašnjava Steiger.

 

  1. Konstantno prikupljanje informacija. “Primarni cilj vanzemaljca je proučavanje našeg planeta – prikupljanje informacija je od vitalnog značaja za njih”, otkriva Steiger. Iz tog razloga, vanzemaljci mahnito kupuju novine, časopise, jezične priručnike i ostale materijale koji bi im na neki način mogli pomoći prilikom prikupljanja podataka, tvrde stručnjaci.

 

  1. Posjedovanje velike količine hi-tech opreme i naprednih računala. Steiger kaže da im je oprema potrebna radi spremanja i čuvanja podataka.

 

  1. Pogrešno korištenje svakodnevnih predmeta. Mnoge predmete koje mi uzimamo zdravo za gotovo vanzemaljci uopšte ne znaju koristiti, objašnjava dr. Easton.

(weeklyworldnews.com/aura.ba)