Proročanstva iz iluminatskih karata: Bizarna igra koja je predvidjela brojne katastrofe

Kartaška igra Iluminati predvidjela je rušenje WTC tornja koji se dogodio 11. septembra 2001. godine

Iz radionice ”Steve Jackson Games” nastala je društvena igra koja je prepuna skrivenih tajni Illuminata. Naime, ovu igru je osmislio Steve Jackson nakon razgovora s svojim kolegom Dave Martinom. Razgovarali su o novelama “The Illuminatus Trillogy” koje su ih navodno inspirirale za ovu igru koju su izbacili na tržište 1982. godine. Ali, zašto je to važno? Zato što su se razni događaji prikazani na kartama, prema tvrdnjama teoretičara zavjere stvarno dogodili.

Jedna stvar je sigurna, ova kartaška igra je jeziva jer prikazuje katastrofalne nesreće i razaranja u svijetu.

Kartaška igra Iluminati, kažu tako teoretičari zavjera predvidjela je rušenje WTC tornja koji se dogodio 11. septembra 2001. godine, nuklearnu katastrofu u Japanu, smrt princeze Diane, pa i dolazak Lady Gage na glazbenu scenu… U igri se spominju i subliminarne poruke koje se nalaze posvuda oko nas. Kartaška iluminatska igrica svijetu predviđa i u budućnosti još mnoge nesreće, između ostalog i tri velike katastrofe koje se tek trebaju odigrati. Tu je jedna velika nuklearna katastrofa, tsunami te do ubistvo Juliana Asangea.


Od svih predviđanja, navodno ostavrenih poput već spomenutih ili raznih terorističkih napada, pa i dolaska Baracka Obame na vlast, velikih ekoloških katastrofa.. Ono što najviše zabrinjava su najavljivanja bolest koja izjeda tijelo (op.a. sjetimo se samo kako su se već pojavile droge koje izjedaju ljudsko tijelo). Ne ostavljaju ravnodušnim – nimalo, ni najavljivanja Trećeg svjetskog rata i kraja svijeta. Jesu li ovi događaji slučajni, ili su upozorenje onih koji znaju što se sprema? Ko zna…
U ‘igri” se još spominje i reduciranje stanovništva za koje se u krugovima “zavjeraša” odavno zna da iluminati rade na njemu, ali i razne nepogoda koje su umjetno izazvane, epidemije, virusna oboljenja, izgladnjivanja, konzumiranja GMO hrane…

Poznate su vam svinjska i ptičja gripa? Navodno, prema igri, slijedi i nova i najjača gripa koja će mutirati iz prethodne dvije. Ne zna se kada će postati aktualna, zna se jedino njezin naziv a to je H7N7, prenosi dnevno.hr.

U iluminatskoj igrici se spominje i bolest morgellons koju uzrokuje bakterija koja jede meso. Dr. Bill Deagle je prva osoba koja je utvrdila da je morgellons velikim djelom stvorena zahvaljujući izvanzemaljskoj inteligenciji nalik nanostroju koji je hiljadama godina ispred svake poznate tehnologije. Znate kako se ove bakterije ispuštaju u zrak? Upućeni kažu – zahvaljujući chemtrailsima.

Želite vladati svijetom?

Iluminatska igrica kartama slična je igrici Monopoly, ali je malo složenija jer ima više pravila. Dva do šest igrača u igri se natječu u preuzimanju kontrole nad svijetom. Igru započinjete jednom illuminati kartom koja predstavlja vašu osobnu tajnu zavjeru.

Kontroliranjem dovoljnog broja grupa ili ispunjenjem vašeg posebnog Iluminati cilja pobjeđujete u igrici. Na prvu igra izgleda normalno, ali čim provjerite kartice, vidjet ćete da je ono što je u njima prezentirano događaj koji se i obistinio. Zastrašujuće, zar ne?