Proricanje sudbine: Otvarajte karte petkom ili na dan rođenja

Gledati u karte i samom sebi ih polagati čini zadovoljstvo, daje utjehu, relaksira, uzbuđuje…. Ovu tehniku treba prvo naučiti. “Sudbinske karte” su pojednostavljene i imaju razumljiva uputstva po kojima svako može naučiti da gleda u svoju sudbinu. One predviđaju budućnost, potvrđuju prošlost, a pomažu da to shvate i ONI koji još uvjek ne znaju kako se karte polažu i što poručuju. Sarajevska tarot majstorica tarota, arkana, lenormand i Orakel karti, Nina Zuko, Aurine čitatelje savjetuje kako i kada gledati u karte.

Vi ne morate da naprežete pamćenje razmišljajući o značenju i tumačenju karata. Nepotrebno je razbijati glavu, tražeći teoretske zavisnosti jedne karte od druge. Svaka karta ima svoje određeno obilježje, ali samo zajedno sa kartom koja je prati, dobijamo jedno značenje ili poruku. Polaganje karata nije ništa drugo nego čitanje poruka koje prate jedna drugu, a sve zajedno sačinjavaju predskazanje.

Pošto predskazanje tačno procijenite, možete ih povezati sa nečijim individualnim životom, a konsekvence koje iz toga možete izvući, dovedete u odgovarajući odnos, te tako dotičnoj osobi ili sebi omogućite najpravilniji stav – kaže Nina.

Karte nagovještavaju skorije događaje koji proizilaze iz neposredne sadašnjosti, a to dozvoljava jedno energično i višestruko preduzimanje kako bi se izbjeglo bilo kakvo razočarenje. Istovremeno, izoštrava pažnju kod jednog dobrog predskazanja da bismo tačno znali šta da radimo. Jedna pažljiva osoba će sigurno pronaći više pozitivnih predskazanja.

Preporučljivo je da se karte polažu na onaj dan u nedjelji, na koji je osoba koja traži savjet rođena. Naprimjer, ako je osoba kojoj želite da gledate rođena u ponedeljak, karte koristite upravo ponedjeljkom . Petak važi kao izuzetno dobar dan za gledanje u karte za svakoga.

ŠTA PORUČUJU BOJE?

TREF – znači rad.On upućuje na trenutnu situaciju, trenutne aktivnosti i finansije (novac).

HERC – ispunjen je osjećajima, te stoji za prijateljstvo, ljubav i za kuću.

KARO – je neumoran. On stoji za kretanje, za novitete, promjene, putovanja i za reakcije.

PIK – djeluje uglavnom uznemirujuće, mada često bez razloga. Da bi ga tačno objasnili moramo navesti da on ima duplo značenje. On upućuje na jedan udar sudbine ili na jednu sretnu okolnost, na jedan radostan događaj ili na sekiraciju.

VELIKI BROJ KARATA ISTE BOJE – upućuje na buduća zbivanja u životu osobe za koju se karte polažu. Kod mnogih Trefova ta zbivanja pripadaju poslovnoj sferi osobe kojoj se gleda u karte. Kod Herčeva zbivanja će se odvijati u osjećajnoj, odnosno emotivnoj oblasti. Karo karte ukazuju na neke važne promjene u životu, a “pikovi” znače da će se nešto važno dogoditi osobi kojoj se gleda u karte. (Ovo se odnosi na naše karte broj 2, a karte broj 1 su posebno dizajnirane i na svakoj piše njeno značenje. Uz kombinacije u sklopu njihovog redanja lako otkrivate šta vam predskazuju.)

Šta kaže kralj?

KRALJ SRCE – Osoba od povjerenja. Tokom mjeseca upoznat ćete plemenitog čovjeka koji će vam dati zanimljiv prijedlog. Pružiti poslovnu šansu, a sa osobom svijetle kose predstoji vam ljubavna veza.

KRALJ KARO – Muškarac u uniformi, koji predstavlja zakon. On ujedno predstavlja moćnog čovjeka. Srest ćete se sa njegovim autoritetom, kako lično tako i u svom okruženju. Pripazite na svoje riječi, ništa naglo. Lagano u njegovoj blizini i pominjanju njegova imena.

KRALJ PIK – Kao ljekar on predstavlja čovjeka koji njeguje. Njegovi će vam savjeti biti dragocjeni za vaše psihičko i fizičko zdravlje. Ova karta predstavlja čovjeka – njegovatelja, koji zna kako da ublaži bol i usreći vas.

KRALJ TREF – Ova karta ima veze sa bankarskim službenicima, vrlo poštenim ljudima. U vašem poslu koji imate ili ga tek pokrećete, imat ćete njihovu podršku. Vaš bankar i čovjek od pomoći je smeđe kose, inteligentan i vrlo vas poštuje i cijeni.

Ako i niste shvatili cjelokupan proces, uvijek se možete obratiti Nini za pomoć.

Nina Zuko, 061 278 756

(aura.ba)

Komentari

komentara