Pronađi svoje drvo i saznaj sudbinu u 2020: Lješnjaku novčani problemi, Vrbi sjajan period za igre na sreću!

 Stari Kelti vjerovali su da vrijeme u kojem se rodimo, a koje podrazumijeva vladavinu određene vrste drveća, određuje naše osobine. Uvijek su bili vrlo povezani s prirodom te su tokom vremena primijetili da dijete koje je rođeno u određenom periodu godine, razvija i određene karakteristike. U drveću su vidjeli samu srž svemira i vjerovali da su ona izvor beskrajne mudrosti. Njihov horoskop prema vrstama drveća podijeljen je u 13 skupina. Broj 13 povezan je s mijenama Mjeseca, za koje su Kelti vjerovali da ih ima upravo 13. U nastavku pronađite svoje drvo i saznajte šta vam Keltski horoskop poručuje u 2020. godini.

Breza (24. – 12. – 20. 01)

Godina ne obećava mnogo u pogledu ljubavi. I ako upoznate nekog novog, početak će biti težak, a sama veza komplikovana. Kad je riječ o poslu, pružiće vam se neke lijepe šanse da ga promijenite i pređete na bolje plaćen. Možda ćete zbog posla morati promijeniti grad ili državu. U 2020. redukujte ishranu, alkohol i stres. Okrenite se fitnesu!

Maslina (18. 2. – 17. 3.)

Ukoliko ste u lošoj vezi, raskinućete je, pomoć planeta nemate. A raskidi, iako bolni, često donose dobrobit – šansu za novu ljubav, bolju od prve. Ako ste u potrazi za poslom, proljeće vam otvara nove šanse. One koji se bave turizmom ili trgovinom, očekuje velika sreća. Zdravlje je odlično.

Oskoruša (21. 1. – 17. 2.)

Pred vama je odličan period ako ste slobodni i želite da upoznate srodnu dušu. Zvijezde su na vašoj strani. Ukoliko imate već brak iza sebe, očekuju vas iscrpljujući razgovori. Posao vam ide super, odnosi s kolegama su sve bolji ali vi ste i dalje nezadovoljni jer smatrate da niste dovoljno plaćeni. Ipak, nije dobro da tražite drugi posao jer ćete ponovo morati da se dokazujete. 2020. će vas iscrpiti mentalno i fizički, nađite neki relaksirajući hobi.

Javor (18. 3. – 14. 4.)

Slobodnima se na proljeće smiješi sreća, a zauzeti? Njima ništa neće biti po volji. Najviše će stradati oni skloni ljubomornim ispadima. Što se tiče posla, volite ga, zadovoljni ste primanjima ali, umor vas često dotuče. Višak obaveza muči i vašu porodicu koja želi s vama više vremena provoditi. Morat ćete se bolje organizovati. Više spavajte i ne forsirajte se previše.

Glog (13. 5. – 9. 6)

Očekuje vas novi impuls, kako i u ljubavi tako i u prijateljstvu. Ako ste trenutno sami, sada je najbolje vrijeme da tražite emotivnog partnera. Ukoliko imate partnera, očekujte poziv za brak. Ljudi koje upoznate u 2020. biće vam najbolji prijatelji ostatak života. Kad je riječ o poslu, oslobodićete se nepotrebnih zadataka i stresa. Slijedi vam odlična psihička i fizička forma.

Vrba (15. 4. – 12. 59

Početak godine ne obećava, ali je zato kraj problematičan kad je riječ o ljubavi. Do problema bi moglo doći do nevjerstva. Neke pronađene poruke u telefonu pokrenuće pravu lavinu zla. Ukoliko se bavite poslom koji ima veze sa finansijama, pred vama je veoma plodnonosna godina. Ovo je za vas veoma dobar period za igre na sreću, ali ne pretjerujte s ulozima.

Hrast (10. 6. – 7. 7.)

Na pomolu su ljubavni problemi jer je vaš partner u posljednje vrijeme veoma nervozan i ljubomoran, iako mu za ovo drugo ne dajete povod. Ako ste slobodni, već za “najludđu” noć bi mogli upoznati svoju srodnu dušu. Na poslu vam stvari neće tako loše ići kako vi mislite. Prihvatite honorarni posao koji će vam biti ponuđen.

Imela (8. 7. – 4. 8.)

Ako ste u dugoj vezi, imaćete osjećaj da stagnirate. Dolazak prinove mogao bi vas “razdrmati”. Slobodne očekuje mnogo prilika ali, budite oprezni kod odabira novog partnera. Što se tiče posla, 2020. vam donosi dobre vijesti i puniji novčanik. Zdravlje će biti sasvim u redu.

Lješnjak (5. – 8. – 1. 9.)

Godina nije povoljna ni za ljubav ni za porodične odnose. Moraćete da budete veoma pažljivi, kontrolisati bijes, kako ne bi nesmotrenim riječima uvrijedili ni voljenu osobu ni nekog od članova porodice. Mogući su problemi i s roditeljima. Kad je u pitanju posao, koliko god da ste nezadovoljni, ne napuštajte ga. Možda ćete morati i problema s novcem, pa ćete morati dići kredit. Gledajte da to bude neka manja suma.

Loza (2. 9. – 29. 9.)

Ukoliko ste slobodni, godina pred vama nosi mnogo uzbudljivih susreta. Pružiće vam se mogućnost i za nova prijateljstva, kako u ličnom, tako i u profesionalnom životu. Zauzeti će konačno naći zajednički jezik s partnerom. Kad je riječ o poslu, očekujte mnogo uspjeha.

Bršljan (30. 9. – 27. 10.)

Ukoliko ste u braku ili dugoj vezi, budite otvoreniji s parnerom, on je ubjeđen da mu nešto tajite. Takođe, ne zaboravite na kompromise. Slobodni će morati da napuste svoju zonu komfora ako misle da upoznaju osobu o kojoj maštaju. Posjećujte nova mjesta ili okušajte sreću na onlajn sajtovima za upoznavanje. Što se tiče posla, moraćete mnogo napornije da radite nego što ste navikli. Ne brinite, imaćete dovoljno snage i energije. Kad je u pitanju zdravlje, osjetljive tačke su koljena i stopala.

Trska (28. 10. – 24. 11.)

Vrhunac svog ljubavnog života dostići ćete u drugoj polovini godine, ali će i prvih šest mjeseci biti vrlo zanimljivi. Ne plašite se da partneru pokažete emocije. Dobar period očekuje vas u poslu. Imaćete podršku kolega, tako da ćete neke poslove brže odrađivati. Potrudite se da više vremena provodite s porodicom.

Zova (25. 11. – 23. 12.)

Slijedite svoje srce i ne dozvolite da vas bio ko sputava. Vrijeme je da prestanete s planiranjem i započnete s akcijama. Možda ćete se ponovo zaljubiti u nekog ko je već bio u vašem emotivnom životu. Nije loša ideja dati toj osobi drugu šansu. Ako već imate partnera, potrudite se da ga češće iznenadite nečim izuzetnim. U narednoj godini, posao će vam biti izazovniji nego ranije, pa svu energiju usmjerite na ispunjenje svog cilja. Nemojte se iznenaditi ako dobijete novu poslovnu ponudu. Kada je zdravlje u pitanju, neophodan vam je boravak u prirodi.

(aura.ba)