Prognoza astrologa Zorana Šumadinca za 2021.godinu: Novi mutant virus Evropu stavlja pod ključ?!

Godina 2021. obećava da će biti velika, ali manje optimistična, a za razliku od 2020. godine, sudeći po položaju planeta možemo očekivati manje pozitivne promjene.

Pozitivne promjene desiće se u drugoj polovini godine, dok će prvi dio godine biti napet, neizvjestan i negativan.

Pomoć planeta

Jupiter i Saturn u znaku Vodolije donose nam ugodnu atmosferu i lijepe osjećaje, pa je moguće da će se u 2021. godini kreirati neki od najljepših emotivnih odnosa. Ove dvije planete će naročito sreću donijeti onima koji su usamljeni ili još uvek tragaju za svojim srodnim dušama.

S druge strane, planete Uran i Pluton u narednoj godini ruše mnoga stečena uvjerenja, prelaze granice i bore se protiv ograničenog pristupa životu.

Njihova glavna misija je sloboda. Iako će njihov uticaj mnogima odgovarati, nekima će biti teško da izađu iz komfor zone, ali tu u pomoć dolazi Jupiter koji nam pomaže da u 2021. godini napravimo balans u mnogim sferama života.

Planete Uran i Pluton donose nam snagu da se borimo za svoja prava, budemo odlučniji i savladamo brojne izazove. Pomažu nam da osvijestimo i bolje shvatimo svoje ambicije i da se istinski borimo za njihovo ostvarenje.

Neptunov boravak u znaku Riba donosi ono što nam je najviše nedostajalo u 2020. godini, umirenje i spokoj. Snažan uticaj ove planete pomaže nam da kontrolišemo jake emocije i suzdržimo se od impulsivnih reakcija.

Ovo je karakteristika pojedinačna i govori o tome kako će planetarni aspekti uticati na nas i naše poslovne, ali i emotivne pravce.

Borba s virusima i u 2021.

Koliko ovi aspekti djelotvorno utiču na pojedince i usamljene osobe, toliko isti navedeni aspekti  na globalnom nivou će uticati jako loše.

Početak godine 2021. ne obećava puno, a ako se po jutru dan poznaje, onda se i na samom ulazu nove godine, godina poznaje. Nova godina će početi u nikad lošijim uslovima. Mnogo straha, paranoje, oboljelih itd.

Planeta Neptun u Ribama nas upozorava da će se pored COVIDA-19 pojaviti još jedan mutant virus ili bolest pa će stoga Evropa biti zaključana.

Planete Saturn i Jupiter u znaku Vodolije sredinom godine donijeće veliko primirje što se tiče virusa i zaraženih, ali poslije devetog mjeseca ponovo počinju simptomi i virus će ponovo uzeti maha, ali u mnogo manjem obimu nego što je bio.

Svakako 2021. godina će zasigurno biti burna, ali o tome nešto više u godišnjoj prognozi koja slijedi krajem tekuće godine.

 

 

error: Content is protected !!