Profesor iz Vašingtona upozorio: 5G mreža je neviđena glupost koju ćemo platiti svojim zdravljem!

Prema nedavnom izvještaju dr. Martina L. Palla, profesora biohemije i osnovnih medicinskih nauka na državnom sveučilištu Washington, 5G predstavlja ogroman zdravstveni rizik za zdravlje u čitavom svijetu.

On navodi da:

“Postavljanje na desetke miliona antena bez jednog biološkog testa sigurnosti je najgluplja ideja koju je itko imao u istoriji svijeta.”

Ovo nisu nove informacije. Godinama su objavljivane brojne studije koje dokazuju zdravstvene probleme u vezi sa 5G tehnologijom, a stotine naučnika uputilo je UN-u peticije u vezi toga. Ove inicijative započele su kao rezultat rada koji je obavio dr. Marin Blank s Odjela za fiziologiju i staničnu biofiziku Sveučilišta Columbia.

Prema njegovim riječima, što se tiče bežičnog zračenja općenito:

“Stvorili smo nešto što nam šteti, a ono je sada izvan kontrole. Prije Edisonove sijalice u našem okruženju bilo je vrlo malo elektromagnetskog zračenja. Današnje razine su mnogo puta veće od prirodnih pozadinskih razina i ubrzano rastu zbog novih uređaja koji emitiraju ovo zračenje. Iskreno rečeno, one oštećuju živuće stanice u našim tijelima i ubijaju mnoge ljude prerano.”

Opet, nevjerojatno je da se ove tehnologije uvode bez ikakvog ispitivanja sigurnosti. Kako se to uopšte smije dogoditi?

Stvar je u tome da, ako je obavljeno testiranje sigurnosti, vjerojatno neće biti nikakvih promjena, a tim će korporacijama biti dopušteno da te tehnologije implementiraju i koriste.

Alarmantno je da su neki ljudi bili uvjereni da je to “pseudoznanost”. Ne samo da je to iznenađujuće, nego je i vrlo zabrinjavajuće.

Tokom „Okruglog stola o zdravlju u zgradama“ kojeg je sponzorirao NIH, a suorganizirale su ga agencija CDC i nekoliko drugih organizacija, dr. Martin Pall sa sveučilišta Washington State (WSU) zaključio je da je „uvođenje 5G apsolutna ludost“.

Pall je potvrdio da sadašnje 2G, 3G i 4G zračenje kojem je stanovništvo izloženo je naučno povezano sa: smanjenom plodnošću, nesanicom, umorom, depresijom, tjeskobom, velikim promjenama u strukturi mozga kod životinja, oštećenjem stanične strukture DNA, oksidativnim stresom, hormonskim poremećajem, rakom i sa još mnogo toga.

Dr. Pall je ukratko objasnio mehanizme kako elektro-smog kojeg emitiraju naši mobilni telefoni, bežični usmjerivači, antene mobilnih telefona i druge bežične tehnologije utječu na ljudske stanice.

Zemlja je zahvaćena ovom zbrkom kao rezultat našeg neznanja, kao rezultat ignoriranja važnih naučnih nalaza.

Ako nastavimo ovim putem, stope bolesti će nastaviti rasti. Svjesnost je ključna i jednostavno informiranje o ovom problemu je veliki korak u pravom smjeru.

 

Pogledajte predavanje dr. Martina Palla: