Pročitajte šta vam prognozira novčani horoskop za oktobar: KOME ĆE NOVAC “PADATI U KRILO”?

  Poznati ruski astrolog Pavel Globa otkrio je koji znakovi će ostvariti ogroman uspjeh na polju finansija i posla u narednom mjesecu. Kako kaže, sasvim iznenada zadesiće ih neočekivano bogatstvo, a evo i o kojim je znakovima riječ…

Pavel Globa

 Ovan

Ovan će biti jedan od najsretnijih horoskopskih znakova u oktobru. Astrolog savjetuje predstavnike ovog znaka da se pozabave odloženim poslovima, kao i da posvete slobodno vrijeme proučavanju i razvoju svojih vještina, to će im donijeti finansijski uspjeh.

  Bik

Za Bika će drugi jesenji mjesec jeseni biti izuzetno povoljan. Novac će im naprosto „padati u krilo“, a biće uspješni i na svim drugim poljima, vjeruje astrolog Globa. Ono čega, pak, treba da se paze jeste da povedu računa o trošenju, posebno da se ne upuštaju u rizične poduhvate – to će dovesti do gubitaka i loših posljedica.

 Vaga

U oktobru 2021, Vaga će moći da poboljša svoju finansijsku situaciju preko poslova sa nepunim radnim vremenom ili kroz neke kratkoročne projekte. Upravo zato predstavnici ovog horoskopskog znaka ne bi trebalo da propuste priliku da zarade i odbiju neke ponude za poslove koje će im donijeti dosta novca.