Pročitajte najefikasnije načine flertovanja

Flertovanje je umjetnost. Vladanje tehnikama flertovanja, zbog kojih će svaki momak poludjeti za vama, zahtijeva pažnju i strpljenje. Donosimo vam šest najefikasnijih pravila flertovanja. 

Nikada mu nemoj dati do znanja da si apsolutno luda za njim. Umjesto toga, budi malo hladna i ponašaj se prirodno.
Dok pričaš sa prijateljicama, “igraj” se svojom kosom i gledaj u njegovom smjeru. Napravi kontakt očima i gledaj ga malo duže nego što je to uobičajeno. Ovaj potez je prava magija koja će ga privući tebi.
Daj mu nadu! Nagovijesti mu da si zainteresovana, ali na suptilan način. Veoma je bitno da ne pretjeraš pa budi oprezna.


I muškarci vole komplimente. Iskoristi tu činjenicu na pametan način.
Vodite računa o tome u kojem pravcu ide razgovor. Držite konce u svojim rukama tako da razgovor uvijek bude zanimljiv. Zapamtite da je flertovanje, zapravo, ništa drugo do zanimljivi razgovor i nestašni smijeh. Upravo zbog toga nikada ne dopustite da razgovor bude dosadan.
Onog tenutka kada osjeti da ima konkurenciju, muškarac postaje spreman za osvajanje na “bojnom polju”. Onog trenutka kada vidi da se smješkaš drugim muškarcima ili da gledaš u njihovom pravcu, uradiće sve kako bi samo on imao tvoju pažnju.

Komentari

komentara