Problemi u raju: Da li će ova odluka Jennifer Aniston koštati braka?

Zadnjih dana mediji ne prestaju izvještavati o krizi u braku Jennifer Aniston i Justina Therouxa.

Iako pravi razlog za moguć raspad braka znaju samo oni, sve se glasnije šuška da par sve manje vremena provodi zajedno, a čak i kad su u istom gradu, navodno ne spavaju pod istim krovom.

Justin Theroux dane provodi u New Yorku, a Jennifer u Los Angelesu, a iako mediji već pišu o mogućem raspadu braka, žaleći za činjenicom što Jennifer čini se “opet nema sreće”, ona se svim silama prikriti pravo stanje.

Međutim, izvori blisku paru, kako ovih dana javljaju brojnim svjetski mediji, pričaju nešto drugo.

Prema njihovim saznanjima Jennifer je navodno prilično ljubomorna jer je njen suprug stalno okružen prijateljicama, dok drugi izvori pričaju pak o nečem puno ozbiljnijem.
Tako se kao moguć razlog njihovih velikih nesuglasica spominje činjenica da je Justin navodno spreman osnovati porodicu, dok Jennifer na to još uvijek nije spremna.

Podsjetimo, Jennifer ima 48 godina, a unatoč tome što javnost već godinama od nje očekuje konačnu objavu “sretnih vijesti”, ona zapravo nikada nije skrivala činjenicu kako joj ne trebaju djeca da bi se osjećala potpunom.

Zapravo, na svom je blogu svojedobno napisala: “Zašto bi žena morala imati dijete da bi bila potpuna? Potpune smo s partnerom i bez njega, s djecom i bez njih”.