Problematični pjevač potpuno preokrenuo život i posvetio se vjeri

Osjećate li se ikada kao da ste iscrpili sve mogućnosti? Osjećate li se bespomoćno? Osjećate li se kao da nikada niste dovoljno dobri? Što biste napravili kada bih vam rekao da postoji Bog koji je spreman susresti vas gdje god da se nalazite? Šta kada bih vam rekao da on može ukloniti vašu bol, sramotu, krivnju i strah.’ #Isus, napisao je na svom Instagram profilu mladi kanadski pjevač. 

Teen superstar kojeg u posljednjih godina pratili samo skandali i problemi sa zakonom  ponovno se odlučio okrenuti vjeri. Mladi glazbenik u mnogim je ranijim intervjuima tvrdio da je odgojen u kršćanskom duhu te da mu vjera jako puno znači. Mladog pjevača je veoma teško ovih dana ugledati u javnosti ili kako puni naslovnice tabloida jer se, prema riječima njegovog menadžera, Justin odlučio povući sa scene na neko vrijeme kako bi se udaljio od griješnih iskušenja i nezdravog okruženja Holivuda.

Kako je objavio TMZ, Bieber je prvo proučavao Bibliju s pastorom Carlom Lentzom, a zatim se oprao od grijeha u posebnoj ceremonijalnoj kadi koja bila postavljena u crkvi.

Bieber se našao na meti brojnih kritika nakon što su svjetlo dana ugledali njegovi rasistički video isječci u kojima je kazao da bi se želio priključiti Klu Klux Klanu. Snimljeni su prije nekoliko godina kad je Justin bio tek na početku karijere. Mladi se glazbenik ispričao zbog tih nepromišljenosti, a u njegovu je obranu stao i njegov mentor Usher.

‘Bieber je tad bio naivno dijete. Nije razumio negativne poruke koje proizlaze iz rasizma. Sad je ovaj mladić suočen s prilikom da nauči kako postati bolji te poslužiti primjer drugima kako ne bi napravili slične pogreške’, rekao je Usher.

Justinu su svoju podršku iskazali i drugi Afroamerikanci, među kojima i Whoopi Goldberg, Mike Tyson, Young Money, Floyd Mayweather i Souljah Boy.