Privucite pozitivnu energiju pomoću ovih jednostavnih trikova

U životu uvek imamo izbor da budemo u otporu ili da budemo u miru sa sobom i okolinom. Kada smo u miru i zadovoljni, mi privlačimo pozitivnu energiju u obliku pozitivnih misli, osjećanja i vibracija. Oni donose sreću, blagostanje, zdravlje i vitalnost u naše živote.

Današnjim svijetom, međutim, u velikoj mjeri dominiraju negativne, toksične misli i osjećanja. Depresivni ljudi ili oni pod stresom konstantno šalju negativne vibracije koje ne samo da utiču na njih, nego i na sve okolne životne stvari.

Energija se lako prenosi među ljudima sve vrijeme. Na primjer, ako osoba sa depresivnim ili negativnim vibracijama uđe u prostoriju i počne da se žali na nepravednost svega toga, postoje šanse da njene negativne vibracije promijene i vaše raspoloženje i misli.

Evi 12 jednostavnih trikova koji će vam pomoći da pronađete unutrašnji mir i reflektujete bezuslovnu ljubav i pozitivne vibracije na sebe i druge.

 1. Upijte sunce

Pored toga što povećava nivo vitamina D, sunce stabilizuje vaše raspoloženje. Mislite na energiju koju dobijate kada se probudite i otvorite vaše prozore da osetite tople sunčeve zrake na svojoj koži.

 1. Opuštajući zvuci

Umirujući muzički zvukovi, kao što je frekvencija solfeđa i binauralni tonovi, su se pokazali da pomažu u smirivanju osećanja bijesa, depresije i anksioznosti.

 1. Biljke za podizanje raspoloženja

Širok spektar biljaka (i njihovih ulja) ima značajne prednosti u podizanju raspoloženja, posebno kada se difuzuje kroz vaš dom. Ulje lavande je poznato po svom umirujućem dejstvu, dok će bosiljak pomoći u ublažavanju tuge i depresije.

 1. Pokrenite se

Vježbanje oslobađa endorfine koji ublažavaju stres i doprinuse osjećaju sreće nakon treninga. Međutim, gledajte da izaberete neku aktivnost koju volite. Bilo da je to odlazak u šetnju, ples ili plivanje, vaš trening ne treba da vam bude teret. Ako se to dogodi, negativna osjećanja će se vratiti.

 1. Voda

Ne samo da je važno da pijete dovoljno filtrirane vode tokom dana, provođenje vremena u vodi i oko nje takođe privlači pozitivnu energiju. Da biste stvorili unutrašnji mir i pozitivne vibracije, legendarni duhovni učitelj Til Svan, preporučuje da napunite čašu sa vodom i postavite tajmer na par minuta dok se fokusirate na pozitivne misli ka čaši pre nego što je ispijete.

 1. Pokažite zahvalnost

Pokažite zahvalnost i vodite dnevnik o svim pozitivnim stvarima koje su se dogodile tokom dana. To će vam dati vremena da razmislite o svom životu.

 1. Vizualizujte svoje ciljeve

Mašta je moćna alatka, a vizualizacija vaših ciljeva i snova vas može usrećiti. Ove vizualizacije mogu biti jednostavne, kao na primjer da zaljepite sliku koju volite na frižider ili tablu. Ili zašto je ne postaviti kao pozadinu na telefonu, što će stvoriti sretne misli i pozitivnu energiju svaki put kada pogledate u svoj telefon.

 1. Pojednostavite vaš život

Sredite svoj život i osjećajte se slobodno. Jednostavno čišćenje može učiniti čuda za podizanje duha i povećanje nivoa energije.

 1. Zalihe svježih proizvoda

Za razliku od mrtvih namirnica kao što je meso ili prerađena hrana, organsko voće i povrće se pakuje sa vitalnošću. Zahvaljujući živim enzimima i sunčevoj energiji, povrće i voće vibrira na višoj frekvenciji, šaljući pozitivne vibracije koje utiču na tijelo.

 1. Oslobodite se stresa

Stres slabi vaš sistem i ubrzava proces starenja. Od stresa vam može pozliti ili vas može povući u spiralu negativnih misli.

 1. Poštujte sebe

Ako ne poštujete sebe i imate negativna osjećanja o sebi, kako će vas drugi voljeti? Niko nije savršen, stoga pokušajte da nađete mir u sebi i okružite se ljudima koji vas vole i prihvataju takve kakvi ste.

 1. Meditirajte

Meditacija ili meditativno stanje se može naći u mnogim stvarima. Neki vole da upijaju pozitivnu energiju sedenjem prekrštenih nogu i ponavljajući mantru, dok drugi mogu pronaći unutrašnji mir posmatranjem.