Pritiskom na ove tačke na nosu privucite novac poput magneta!

Stručnjaci tvrde da su bogatstvo i napredak toliko blizu vas, koliko je blizu vaš nos vašem licu!

Ako naučite pritiskati prave tačke na nosu, stručnjaci garantuju uspjeh i bogatstvo. Posebne akupunkturne tačke vašeg nosa imaju nevjerovatnu sposobnost da privuku novac kao magnet.

Tehnika

Australski akupunkturolog dr. Carlton Smith tvrdi na temelju svog istraživanja da postoji nevjerovatna povezanost između tačaka na nosu i bogatstva.

  • Pritiskom na pravo mjesto na vašem nosu mijenjate električno strujanje nervnog sistema i otvarate tako prostor za povećanje vašeg bogatstva – kaže dr. Smith, koji je postao poznat zahvaljujući tehnikama akupunkture u predjelu uha. To mu je donijelo priznanje u cijelom svijetu.
  •  Novac dolazi onda kada ga naučite primati. Novac će privući vašu auru… Ovu novu tehniku nazvao sam tehnikom ispravnog pritiska. Vrlo je jednostavna i nevjerovatno uspješna – tvrdi ovaj stručnjak.
  • Prije nekoliko godina je proveo sa saradnicima šestomjesečni istraživački projekt koji je uključivao 347 dobrovoljaca. Svi su bili spremni isprobati novu tehniku. Trebalo je ispitati i dokazati da će pritisak na prava mjesta na nosu i na mostu nosa imati utjecaj na poboljšanje finansijske situacije testiranih osoba. I dogodilo se zaista čudo:

91 posto ispitanika nakon 18 sedmica je javilo korjenitu promjenu finansijske situacije. Promjenu na bolje. A kako treba da koristite ovu metodu? Dr. Carlton Smith preporučuje slijedeće:

Nađite za sebe vremena svako jutro i svako veče. Nastojte biti sami u prostoriji i raskomotite se. Nakon toga pritišćite označena mjesta na nosu prstima. Postupak ponavljajte svako jutro i svako veče, jednu sedmicu i pri tome mislite samo na novac ili na povećanje bogatstva. Postupak i pritisak neka traje deset sekundi. To znači da pritisnete i držite prst na određenoj tački pri čemu mislite na to što postupkom želite postići. Ponovo postupajte isto. Proces ponavljajte sve do sedme tačke. Tada krenite ispočetka, sve dok ne osjetiti u svojoj blizini mnoštvo novca.

TABLICA

  1. NAPREDOVANJE U POSLU:

Zamislite sebe na novoj funkciji, s novom odgovornošću. Naravno, i s novom i boljom platom.

2. NASLJEDSTVO:

Recite sami sebi koliko volite članove svoje porodice i prijatelje i koliko biste željeli da vas nagrade.

3. VRAĆANJE POREZA:

Mislite na to kako ste dobar i savjesan radnik, koji teško radi i koji je zaslužio povrat barem dijela sume novca koji svaki mjesec plaćate državi.

4. DOBITAK NA LUTRIJI:

Kupite srećku ili ispunite loto listić i mislite na vaše sretne brojeve, kojima ste igrali.

5. FINANSIJSKI POKLON:

Zaslužili ste nagradu – mislite na novčani poklon.

6. OSTALE IGRE NA SREĆU:

Mislite na pobjedu u igrama na sreću – i hrabro igrajte!

7. POVEĆANJE PLATE:

Mislite na povećanje plate, koje ste zasigurno zaslužili. Cijeli postupak ponavljajte, sve dok oko vas ne bude dovoljno novca. A kad se novac pojavi, tada viđe ne pritiskujte. Novac će postati dio vas.

(aura.ba)