Prirodno liječenje: OVA MJEŠAVINA POMAŽE KOD ZAKRČENIH KRVNIH SUDOVA

Svi imaju želju da su mladi i zdravi dugo, ali tijelo vremenom stari. Krvni sudovi, takođe, stare, gube elastičnost, pojavljuju se naslage na njihovim zidovima.Tada se javljaju zdravstveni problemi – česte glavobolje, povišen pritisak, ateroskleroza i artritis, pojavljuju su varikoze i naslage holesterola, koje vode do infarkta.

Pročišćavanje tijela narodnim sredstvima je već od davnina poznato. Tradicionalni ljekari su sakupili recepte, koji su se pažljivo čuvali i predavali s koljena na koljeno.

Tradicionalna medicina za pročišćenje krvnih sudova odavno koristi ljekovito bilje. Od njih se prave korisni čajevi i ljekoviti preparati. Tu spadaju djetelina, žuti kantarion, menta, maslačak, rastavić i druge. Plodovi brusnice, šipka, aronije, takođe, imaju blagotvorno dejstvo na vaše krvne sudove, ali i na cjelokupno tijelo.

Tinkture od biljaka se lako prave kod kuće, ali prije nego što počnete da ih koristite, konsultujte se s vašim ljekarom da biste izbjegli dodatne komplikacije, kažu stručnjaci.

Recept za čošćenje krvnih sudova

Pomiješajte 100 g različitih biljaka: kamilica, hajdučka trava, listovi jagode, pupoljci breze, smilje

Sipaju se 2 kašike u termos i preliju se sa 500 ml ključale vode i tako treba da odstoje 12 sati. Uzima se po 1 kašičica meda sa 100 ml 2 puta dnevno.

Liječenje traje dok ne potrošite biljnu mješavinu, navode stručnjaci.