Prije samo nekoliko dana hvalila muža i brak, a danas: Razvodim se – poručila Emina Jahović na Instagramu

Emina Jahović putem društvenih mreža priznala je da se, nakon 14 godina zajedničkog života, a 10 godina braka, razvodi od Mustafe Sandala.

Naime, pjevačica je na Instagramu objavila fotografiju sa Mustafom i u tekstu potvrdila pisanja medija da je ipak došlo do kraha ljubavi između nje i njenog supruga.

– Dragi moji, zbog ljubavi i podrške kojom me obasipate tokom čitave moje karijere, osjećam želju i potrebu da sa vama uvijek budem iskrena – i kada dijelim lijepe stvari, ali i kada su u pitanju oni manje lijepi dijelovi života, kroz koje, nažalost, svi nekada prolazimo.

Zato želim da od mene saznate i ovo – nakon 14 godina zajedničkog života i 10 godina braka, Mustafa i ja smo donijeli odluku da se raziđemo. Ta odluka nam nije bila laka, niti je bila nagla, ali je bila uzajamna, jer smo nakon dugih i otvorenih razgovora zaključili da se naša ljubav, koja je bila velika i iskrena, sa godinama ugasila.

Iako naše živote nastavljamo odvojeno, ja ću Mustafi uvijek biti najiskreniji prijatelj i podrška u životu, a sigurna sam da će i on meni. Naša najvažnija misija je da ostanemo dobri roditelji našim divnim sinovima, Yamanu i Yavuzu, i u toj misiji smo ujedinjeni i sa tog puta nećemo dozvoliti da nas bilo šta skrene.

Ovo je prvi i jedini put da se oglašavam ovim povodom, zbog toga nisam željela da čitate nagađanja po medijima na ovu temu, već da vam kažem direktno ja”, napisala je pjevačica uz zajedničku fotografiju sa Mustafom.

Podsjećanja radi, prije desetak dana, u emisiji Ognjena Amidžića, negirala je da se razvodi, a za nekolicinu medija je zadnjih dana čak govorila kako se i dalje s mužem slaže te da ljubavi u braku još uvijek ima, te kako su s godinama i djecom postali zreliji, odgovorniji i još bolji par. Čemu laži i zamajavanje javnosti?

(aura.ba)