Prijavila policiji u Zaječaru: SAKI PUT KAD HOĆEMO DA URADIMO “ONO” POJAVI SE VAMPIR!

Došla sam da prijavim, da ga odma’ hapsite! Il mu probijt kolac, radite šta oćete, al ima da ga nema! Ne mogu, brate, da se “volim” sa svojim čovjekom! – ispričala je ova udovica.
Jedinstven slučaj, koji je ravan horor filmu punom erotike ali i komedije, dogodio se u PU Zaječar i ušao u anale kao jedinstven. Bilo je to ovako:

Usplahirana žena V.P., stara 46 godina, iz okoline Zaječara bukvalno je ujurila u zgradu zaječarske policije.

– Brzo, moram da razgovaram sa glavnim, ne mogu više da izdržim! – gotovo je viknula policajcu na prijavnici.

Vidjevši u kakavom je stanju žena, policajac je pomislio da se radi o dijelu jezivog zlostavljanja, silovanja ili čak pokušaja ubistva.

Žena je odmah odvedena inspektoru, sjela je u kancelariju, uzdahnula duboko i kazala.

– Ako vi ne uhapsite vampira, ja ću se ubiti. Ima da dođem ovdje u vašu zgradu i da se lično ubijem pa nek se svi čude!

Inspektor, koji je navikao na različite prijave, ostao je zaabezeknut. Pozvao je kolegu jer je smatrao da ovaj “slučaj” nije baš kako treba.

Žena je nastavila.

“Ja sam već duže vrijeme udovica. Imam prijatelja i već nekoliko nedelja smo u vezi. Ma, izem ti ja tu vezu!!! – gotovo je viknula žena i briznula u plač.

Inspektori su je smirili, a ona je nastavila:

“Lijepo dođe moj muškarac kod mene, sjedimo, pričamo, večeramo… Onda počnemo, znate, da se malko milujemo. Sve bude u redu i baš kad treba “ono” eto ti ga vampir! Počinje da lupa na prozor, da se kezi, a ona dva zuba što bodu vrat velika kao prst! Vija onaj plašt i sve riče ko pobjesneli konj! Moj muškarac i ja premremo od straha. Normalno, poslije toga ko bi se se..sao – pričala je žena.

Kazala je da se to desilo prvi put kod nje kući, da se uvijek nastavaljalo. Išli su i kod njega, ali i tamo isto.

– Više od 15 puta je bilo tako. Sve lijjepo, milujemo se, a kad treba konkretno, eto ti ga vampir. Došla sam da prijavim, da ga odma’ hapsite! Il mu probijt kolac, radite šta oćete, al ima da ga nema! Ne mogu, brate, da se “volim” sa svojim čovjekom! – ispričala je ova udovica.

Ona je napomenula da vampir nije njen pokojni muž jer bi ga ona poznala, a bio je takav čovjek da joj nikad ne bi naudio.

Zakonski, policija je morala da sastavi zapisnik i da ispita slučaj.

“Oko desetak dana smo radili na “pronalaženju vampira”. Razgovarali smo i sa njenim prijateljem koji ima 60 godina, i koji nam je potvrdio apsolutno sve što nam je žena ispričala. Vidjelo se da su zaista uplašeni, da ne glume. Znali smo da ih neko iz sela namjerno “sabotira” i da, naravno, nije riječ ni o kakvom vampiru – saznali su novinari “Reportera”.

Međutim, u selu od mještana nisu mogli ništa da saznaju konkretno.

“U tom selu su apsolutno svi bili ubijeđeni da ih spopada pravi vampir. Mještani su takve strukture da vjeruju u sve natprirodno. Na kraju smo počeli da se istražujemo život žene koja je sve prijavila i tako smo došli do “vampira”.

Žena je prije ovog čovjeka, koji je izuzetno imućan, imala ljubavnika D.D. starog 33 godine. Policija je sa njim obavila razgovor, a zatim pretresli njegovu kuću. Slučaj je bio riješen!

“Ja je mnogo volim – kazao je D.D. i nastavio:

“Ostavila me, a ja sam smislio kako da mi se opet vrati. Mislio sam da, kad vidi da mračne sile imaju nešto protiv njihove veze, da će opet biti moja. Pratio sam njenog ljubavnika i čučao ispod prozora. Sve sam čuo šta su pričali i pojavljivao sam se u pravom trenutku. Vampirske zube sam kupio na vašaru, šminku u prodavnici, a plašt sam napravio sam od ćebeta – ispričao je zaljubljeni D.D.

Policija je u njegovoj kući zaista pronašla plastične vampirske zube, raznoraznu šminku, isječeno ćebe ofarbano u crno…

D.D. je prošao samo sa opomenom, a ljubavnici su vjerovatno konačno uspjeli da urade “ono”…