Priče bivših supružnika: Ovo je trenutak koji je označio kraj

Trenutak potpunog razočaranja kada se prijeđu sve granice trenutak je kada je obično kraj i tom odnosu nema spasa. Ovo su priče stvarnih ljudi koji su odlučili završiti svoju farsu. Postoji trenutak u svakoj vezi kada shvatite da s tim čovjekom ili ženom želite provesti život, a postoji i trenutak kada shvatite da ni pod kojim uslovima nema nazad. Svoje priče o trenutku kada su shvatili da je njihovom braku definitivno kraj parovi su podijelili na Redditu.

Ovo su njihove ispovijesti:

“Moj muž me varao, saznala sam i umjesto da sam ga odmah nogirala, rekla sam mu: Ajmo probati ovo riješiti, ali moraš ostaviti svoju djevojku. Njegov odgovor je bio: Ali što ako ti i ja ne uspijemo? To je bila kap koja je prelila čašu.”

“Vjerojatno je to bio trenutak kada sam došao kući i otkrio da nema ni namještaja ni hrane ni žene. Drugi nagovještaj je bio prazan bankovni račun.”

“Odnijela je čak i kockice leda iz zamrzivača. Kakva osoba to radi?”

“Došao sam kući i našao muža njezine sestre golog u našem krevetu. Moja žena se tuširala. Nikad nisam upoznao njezinu sestru jer je zatvorena u ustanovi za psihičke bolesnike.” “Došla sam kući ranije zbog migrene. Našla sam ga u krevetu s mojom najboljom prijateljicom. Začudo, ali njezino ponašanje me više povrijedilo nego njegovo. Završila sam s oboje taj isti dan.”
“Bilo je to iskustvo poput onog Emme Thompson u filmu Love Actually. Zavirila sam u vrećicu s nakitom za koju sam mislila da je moj božićni poklon. No na božićno jutro otpakirala sam Nook (e-reader). Bila sam zbunjena jedno tjedan dana dok nisam na Facebooku vidjela njegovu prijateljicu kako se hvali tim poklonom. Malo prije toga vidjela sam sumnjive tragove u kući, ali zanijekao je da je itko bio u kući. Imali smo svijetli pod i kišilo je dosta pa je u kući bilo puno prljavih tragova oko ulaznih vrata te borovih iglica na otiraču. Mi ulazimo i izlazimo iz kuće samo kroz garažu. Najgori dio… bilo je i dječjih tragova, također. Dovela je svoju djecu. Kad sam se iseljavala našla sam poruku njezinog djeteta kako mu zahvaljuje na božićnom poklonu – Nooku. Kupio mi je isti poklon kao i njezinom djetetu!”

“Bila sam u bolnici noć prije i planirali su mi odstraniti slijepo crijevo. Ispostavilo se da ipak nije upala, operacija je otkazana i otpustili su me s uputom da mirujem što više. Do tog jutra nisam ništa jela gotovo dva dana. Muž me dočekao blok dalje s upaljenim autom do kojeg sam morala toliko pješačiti. Nazvao je na posao i rekao da će uzeti slobodan dan da bi me mogao paziti, a zapravo je proveo cijeli dan igrajući igrice ili u krevetu. U kući nije bilo hrane i nije htio ići u dućan jer je to inače moj posao. Postajala sam strašno gladna, a i dalje me mučila bol zbog slijepog crijeva. Pitala sam ga može li nam složiti večeru. Počeo se svađati sa mnom radi toga. Nakon što sam mu rekla da to ne trebam u svom životu, odgovorio je: Pa, možemo se i razvesti ako želiš! Rekla sam: Da, molim te. Ionako razmišljam o tome već neko vrijeme.” “Odletjela je u Texas da provede proljetne praznike s čovjekom kojeg je upoznala preko World of Warcraft.”  (novi.ba)