Prepoznajete li se: OVO SU ZNAKOVI KOJI VAS ODAJU DA STE IMALI “HOPA CUPA”

Osmjeh zadovoljstva i sreće krasiće vas cijeli dan, a žene koje često doživljavaju vaginalni orgazam u hodu njišu bokove, više vrckaju i njihov korak je lakši.

Nedavno istraživanje je otkrilo da postoje znaci koji će vas odati da ste upravo vodili ljubav i doživjeli orgazam. Ovo su dokazi:

Rumeni obraščići

Seks ubrzava krvotog i zbog toga smo nakon vođenja ljubavi vedrih lica. Neki više, neki manje, ali svi imamo takozvani „blistav izgled“.

Sreća, sreća, radost!

Osjećaj zadovoljstva i nekako čudno lepršavo raspoloženje koje obuzima ljude nakon seksa, posljedica su pojačanog lučenja hormona sreće. Endorfin čini da se osjećamo kao da nam ništa ne može pokvariti dan.

“Kez”

Čak i na poslovnom sastanku, na primjer, teško nam je da zadržimo ozbiljan izraz lica, ukoliko smo dan započeli orgazmom. Osmjeh zadovoljstva i sreće krasiće nas cijeli dan. Ne pokušavajte da djelujete ozbiljno, smkeškajte se kad već imate pravi razlog za to.

Hod po oblacima

Orgazam kod žena utiče i na njihov hod, vjerovali ili ne! Istraživači sa Univerziteta Luvan su analizirali video klipove žena koje hodaju ulicom i uspjeli su da zaključe koje imaju redovne orgazme, a koje ne. Žene koje često imaju seksualne odnose i redovno doživaljavaju orgazam, imaju duži korak i pokretljiviju karlicu zbog boljeg protoka krvi kroz mišiće u tom dijelu tijela – “Žene koje često doživljavaju vaginalni orgazam u hodu njišu bokove, više vrckaju i njihov korak je lakši”, navode istraživači.