Preporučujemo: Slušajte i pomozite internet Narodni radio MIS PLUS

Iza projekta za osobe sa invaliditetom stoji Miloš Šajn, iskusno novinarsko i menadžersko ime. Svi koji žele pomoći mogu kontaktirati uradništvo RADIJA. Viber kontakt+381 64 250 8514 ili E-mailom: [email protected]

Među najslušanijim internet radio stanicama, koje emituju program za balkanske narode, trenutno je Narodni radio MIS PLUS, sa sjedištem u Novom Sadu. Riječ je o muzičkom radiju, za puubliku koja uživa u narodnoj muzici

Iza projekta stoji Miloš Šajn, iskusno novinarsko i menadžersko ime. Publika ga pamti po sjajnim emisijama i projektima u Radio Pančevu i zrenjaninskom Grom radiju.

“Nastojimo biti na istoj talasnoj dužini s našim slušaocima iz svih krajeva svijeta. Mi smo radio za vedro raspoloženje svih nacija I generacija – kaže Šajn.

Dodaje da Narodni radio Mis plus uveseljava i popravlja raspoloženje, da unose vedrinu, toplinu i optimizam u domove ljudi širom svijeta. Njihova deviza je:

“Uz dobru pjesmu sve je lakše!

Treba podsjetiti da je NARODNI RADIO MIS PLUS namijenjen, prije svega, osobama sa invaliditetom. Brojne su akcije solidarnosti i pomoći koje radio organizuju za ovu populaciju. U programe pomoći uključene su humanitarne organizacije i pojedinci iz svih krajeva svijeta.

–  Svaka donacija je dobro došla – poručuju iz Narodonog Mis radija.

Svi koji žele pomoći mogu kontaktirati uradništvo RADIJA. Viber kontakt+381 64 250 8514 ili E-mailom: [email protected]

Program Narodnog radija MIS PLUS možete slušati na ovoj adresi:

https://narodniradiomisplus.com/