PRELJUB U ZODIJAKU: Kako vara koji znak i da li su uopšte svi skloni preljubi? IZNENADIT ĆETE SE!

Nevjerni slučajno, iz igre, radi zadovoljstva? Svaki od znakova Zodijaka ima manji ili veći nagon za prevarom…

OVAN – Živahna vatra kratkoga daha. Ove su osobe nesposobne reći “ne” i to isključivo zbog kolekcije trofeja, zbog želje da sebi ništa ne uskratite i da otkrijete dokud možete ići.

BIK – Prevara je grozan čin koji neće učiniti, jer to ne bi podnijeli. Odani su i posvećeni partneru. Neće vratiti milo za drago.

BLIZANCI – Za njih je prevara jednostavna i nestalna igra, sredstvo za komunikaciju i upoznavanje ostatka svijeta. NIkada se ne osjećaju krivima.

RAK –  Kod njih mašta radi svašta. Njihova prevara je stresna i rizična. Nisu u stanju podnijeti prevaru, a ne znaju odbiti ponudu.

LAV –  Za njih i njihov imidž prevara je uvreda. Ako su oni u prilici za prevaru, vole to učiniti teatralno, a partneru će priznati kako bi olakšali savjest.

DJEVICA – Posjeduju dobru dozu znatiželje za avanturama, ali ipak ne varaju jer ne mogu podnijeti nevjeru.

VAGA – Oni u avanturama nalaze sastojke koji hrane njihovo samopoštovanje, pružaju dozu zabave i zadovoljavaju narcisoidnost.

ŠKORPIJA – Za njih je prevara strastvena igra u koju se često upuštaju, nerijetko da bi pokazali nadmoć nad drugima. Nevjera im je navika.

STRIJELAC –  Za njih je prevara prava poslastica. Oni nikada ne mogu reći “ne”. Grabe život velikim koracima, ali dubuko unutra ostaju dosljedni tradiciji i datim obećanjima.

JARAC –  Oni to rade samo iz osvete. Razmeću se vjernošću, a ako su prevareni, zatvaraju se u sebe i ne opraštaju.

VODOLIJA – Zašto ne, ionako nije ozbiljno. Oni varaju radi iskustva ili igre. Ni oko ljubavnih izleta voljene osobe ne prave dramu.

RIBE – Kod njih prevara izaziva osjećaj krivnje i dovodi ih u krizu. Traže i obećavaju vjernost.

(aura.ba)