Prelijepa glumica Margo Robi o obaveznim namirnicama u njenoj ishrani: SLATKIŠI U MOM ŽIVOTU NEMAJU MJESTO!

Jedna od najljepših holivudskih glumica,  30-godišnja Margo Robi otkrila je tajne njene ishrane s kojom ostaje u top formi

Zvijezda mnogih holivudskih filmova, koja se trenutno priprema za ulogu Barbi u filmu o najdražoj igrački mnogih djevojčica, otkrila je tajnu svoje vitke linije.

Smuti za imunitet

30-godišnja Margo Robi rekla je kako top formu održava zahvaljujući malom unosu ugljenih hidrata, ali i zbog izbačenih slatkiša, koji u njenom životu nemaju mjesto.

– Za doručak najčešće jedem ovsenu kašu, a tokom jutra popijem i smuti kojim bustijem svoj imunitet. Za ručak tu je salata od piletine, dok za večeru najčešće pojedem tuna odrezak s batatom –  otkrila je Margo Robi.

Upravo je batat jedan od ključnih sastojaka njene ishrane, budući da je on idealna namirnica koja se smatra najboljim ugljenim hidratom za konzumaciju kada osoba pazi na ishranu.

Ništa bez čaja!

Uz sve to glumica je opsednuta ispijanjem čaja, navikom koju je stekla dok je živjela u Velikoj Britaniji.

– Tokom dana pijem čaj, kojim sam opčinjena otkako sam živjela u Velikoj Britaniji – rekla je.

Iako bi mnogi možda pomislili kako ona ama baš nikada ne zgriješi, prevarili bi se. Sa suprugom Tomom Akerlejem povremeno se prepusti burgerima ili meksičkoj hrani.

Uz pravilnu prehranu, Margo Robi još od 2013. godine vježba pilates, a osim toga uživa i u boksu.