Preko FB ostavila muža: Prenesite mojoj svekrvi da joj ostavljam sina, neka njoj dolazi pijan kući i neka njoj mokri pored WC šolje! ‘Ebo me voz koji me vama dovezao!

Objavljujemo Jadrankino FB pismo, nakon što je odlučilča da ostavi svoga Miroljuba. Iznosi brojne detalje; između ostalog I ovo: “Mokrio je, sve okolo zapišao, nije povukao vodu. I to mu nije prvi put. Toliko o kućnom vaspitanju Vašeg sina, svekrvo moja”! Inače, pismo počinje sa “Draga rodbino i prijatelji”

Iskoristiću ovaj moj fejsbukov profil da vas obavestim, jebem vas radoznale, da je vaš ljubljeni Miroljub, osim što je pijandura, i trula švalerčina i da sad konačno imam i dokaze za to! Fotografija vam je ispod, stavila sam je na opciju javno da je mogu videti i one njegove tetke i strine iz Kanade što ga uvek u zvezde podižu, dok mene srozavaju u blato još od dana kada su me upoznale.

Naime, sinoć kada je dopuzao kući, bilo je već jedan posle ponoći, otišao je pravo u kupatilo. Opet je popio, sapleo se o dečije patike u predsoblju i skoro pao na Jazu, našeg pekinezera. Stao mu je trapavom nogom na rep, ovaj se jadan preplašio i ciknuo, skoro pola zgrade probudio.

Ja se pravila da spavam na kauču.

Mokrio je, sve okolo zapišao, nije povukao vodu. I to mu nije prvi put. Toliko o kućnom vaspitanju Vašeg sina, svekrvo moja.

Onda se polio vodom i odvukao mokar u spavaću sobu. Jaza je zarežao kad je ovaj prošao ponovo pored njega. Bacio se s vrata u krevet i zaspao ko klada.

Ja sam tad otišla u kupatilo i na podu našla košulju koju sam mu to veče peglala dva sata preko mokre krpe, jer je rekao da ide na poslovnu večeru i da bi trebalo da bude ulickan.

Oko najnižih dugmića, onih što su sakriveni u pantalonama kada su one zakopčane (a što njegove očigledno nisu bile), našla sam otiske roze karmina.

Obrćem, gledam, lepo se vidi trag karmina. Prorovarim malo po džepovima i nađem presavijen papirić sa ispisanim telefonskim brojem i imenom Suzana. Ne bude mi teško, odem u kuhinju po telefon, i okrenem broj. Javi se pripita, promukla Suzana. Prekinem vezu.

Nisam se nešto mnogo uznemirila, jer ovo nije prvi put da se vraća pijan i iscmakan sa “poslovnih večera”, niti je ovo prvi papirić sa imenom žene.

Zvale su one često na fiksni telefon, budala davala fiksni, ne može broj mobilnog da upamti.

Bilo kako bilo, obaveštam vas ovako javno, da vaš “da je tražila, boljeg ne bi našla” Miroljub, ima kurvu. Ili kurve.

Uostalom, njihov broj nije ni važan, jer ćete iovako reći da sam luda i da izmišljam, kao što ste rekli i onda kada je dete za slavskim ručkom dok se obrtala pogača među rukama, reklo da tata ima neku tetu i da ta teta nije mama.

“To ona nahuškala dete”, okrivili ste me, po običaju.

Već vidim svekrvu kako priča na ulici da sam ja namazala karmin pa izljubila košulju i da je svako mogao uzeti parče papira, napisati broj i ime Suzana.

I to je u pravu, zaista je to mogao svako. Ali, ono što nije mogao svako jeste da trpi njenog “rodila ga majka” Miroljuba trinaest godina.

Zato sam htela da javno, na ovom mom profilu, sve vas dušebrižnike, njegovu, a i moju rodbinu, lažne prijatelje koji su znali da se kurva, ali mi nisu govorili, pošaljem u pizdu materinu! Kad mogu kojekakve zvezdice da se isto ovde, na fejsbuku, svađaju i vređaju, pokazuju gole guzice i sise, da roditeljima sole pamet da ne vakcinišu decu, pa deca počela umirati, valjda mogu i ja da olakšam svoju dušu.

Svekrvi, pošto nema profil, prenesite da joj sutra šaljem sina kući, pa nek njoj dolazi pijan, nek mu onda ona brižno stavlja mokre krpe na “pametnu glavu”, prinosi lavor i pere karminom umazane košulje. Nek mu ona savija sarmu, jer moja iovako, kako ona kaže “nije ni za svinje”.

Nek ga podgoji, jer se uz mene “sav usukao”.

Vama, Miroljubova uža i šira familijo, da kažem da mi je onog dana kada sam vas upoznala, proradio čir na dvanaestoplačnom, jer ko je vas poznavao, što kaže onaj u “Maratoncima”, ni pakao mu neće teško pasti!

 Nikada vam nisam bila dovoljno dobra i svemu ste nalazili mane. Uvek debela, uvek nalickana, uvek nepristojna, uvek razdrljena sa velikim dekolteom, nikad dovoljno uzorna majka svojoj deci, nikad od mene domaćica, upropastila vam Miroljuba, hodao gladan, žedan, pogužvan, u alkohol ga oterala.

E, evo vam sad vaš nevini Miroljub, pa se vi zajebavajte sa njim.

Meni ga ne vraćajte!

Kada shvatite, ako ikad shvatite, da ste pogrešili, nemojte mi se izvinjavati niti pokušavati da nas pomirite, jer ja bih pre u ladan Dunav skočila nego se sa vama i Miroljubom ponovo petljala!

Da sam bila pametna, nisam se nikada trebala ni udavati (bar sam zlatnu decu dobila). Brak mi je sve vas nabacio na leđa, pa sam imala utisak da sam se vama zavetovala pred matičarem, a ne Miroljubu.

Gde ste mogli, nos ste gurali.

Donosili ste odluke umesto nas.

Podizali mi poklopce na šerpama, merili dužinu suknje i vreme koje provedem van kuće, gledali sa kim stanem i pričam, zagledali mi prozore, ljutili što piliće sa vama neću da koljem, što “glumim damu” i čuvam svoje ruke, što vam ne idem svaki put kada mi to tražite, po lekove u apoteku.

A nikad se niste zapitali kako ja sve sama, BEZ VAŠE POMOĆI, postižem sa pijanim Miroljubom, decom i njihovim školskim obavezama i treninzima, svojim poslom, poslom u kući! Ni kako sam me niste za sve ove godine pitali!

Za sve loše, od prvog dana sam ja bila kriva, “jebo me voz koji me vama dovezao”.

Toliko od mene ovde, na ovom mestu. Ne zovite me, dosta sam se ja vama javljala i pravdala za stvari koje nisam ni pomislila, a kamoli uradila.

Konačno ću moći da zalečim čir, koji mi je rastao duplo sa svakim familijarnim okupljanjima na kojima sam vas morala gledati i smeškati vam se, a znala sam da me mrzite i u wc-u ogovarate.

Izvinjavam se svima što sam javno podelila svoju muku, al kad može onaj lepuškasti Miloš Biković da obaveštava javnost da je raskinuo sa onom zgodnom Ruskinjom zbog “prebukiranih rasporeda i stalnih putovanja”, valjda mogu i ja javno saopštiti da se razvodim zbog muža kera i kurvara. I njegove familije.

Uzdravlje i sva sreća vas pratila!

Tagovala bih i Miroljuba, al on ker ima lažni profil. Jadranka feeling relaxed.(luftika.rs)