Preko 4 miliona pregleda: ŠTA JE U STANJU VLASNIK URADITI ZA SVOG LJUBIMCA!

Pogledajte video snimak na kojem vlasnik, bez imalo razmišljanja, upada u vatrenu stihiju i spašava psa

Dobro je poznato da ljubav vlasnika prema svom ljubimcu može da bude tolika, da je čovjek u stanju da za svoju omiljenu životinju učini isto ono što bi učinio i za bilo kog člana svoje porodice.

Upravo je događaj, koji se nedavno desio u Kaliforniji, bio potvrda toga. Kuću Hozea Guzmana, iz mjesta Pala, u blizini San Dijega, prije nekoliko dana je zahvatio požar.

Kada je vidio svoj dom u plamenu i vatrogasce koji pokušavaju da zaustave vatrenu stihiju, Hoze nije čekao ni trenutak, već je odmah uletio u vatru i dim.

Vatrogasci su pokušali da ga odgovore od toga, ali ih on nije slušao. Znao je da mora da se vrati u kuću i spase svog ljubimca, bez obzira kako se to završilo po njega…
Snimak spašavanja ljubimca iz kuće u plamenu, za samo nekoliko dana, sakupio je više od četiri miliona pregleda.

Ipak, mišljenja ljudi o ovom postupku vlasnika su podijeljna. Dok jedni tvrde da je suludo rizikovati život zbog psa, drugi su potpuno uvjereni da bi zbog svog ljubimca identično postupili.

Pala man runs into burning home to save dog

Watch this cell phone video of a man rushing into a burning house in Pala to save his dog. We talked to Jose Guzman who told us why he thought nothing of leaping into the flames. You can watch our full story on KUSI News at 10.

Gepostet von Sasha Foo KUSI am Montag, 11. März 2019