Pravila za otmen izgled: SEKSIPILNA KOMBINACIJA SUKNJE I VISOKIH ČIZAMA

Vrlo lako lijepe i pristojne komade možete da pretvorite u degutantne
U današnje vrijeme, najveći trend je eksperimentisanje – pod nazivom “Mix&match”, u obzir dolazi kombinovanje najrazličitijih dezena, materijala i boja bez granica.

Ipak, sa nekim stvarima veoma lako se pretjera, a na samom vrhu te liste nalazi se kombinacija mini suknje i visokih čizama.

Da biste izbjegli degutantan izgled i utisak da nemate ukusa ni stila, u kombinovanju mini suknje i čizama do ili iznad koljena, prije svega izbjegavajte slijedeće dvije kombinacije:

– Prekratka suknja i previsoka štikla na visokim čizmama

– Minić i visoke čizme sa platformom naprijed

Ako ste ljubitelj vrlo kratkih suknjica, uz njih će najljepše izgledati ravne ili čizme preko koljena sa štiklom do 6 centimetara.

Ako, pak, volite da štikla bude baš visoka, birajte model čizama koji nema platformu naprijed, seže do koljena, a uz njih nosite suknju makar do pola butine.
Kada je riječ o uklapanju čarapa i čizama, ukoliko su čizme ili suknja crne, hulahopke će se najbolje složiti ako budu u istoj boji.

Ali, ako je suknja (ili haljina) svijetle boje, radije izaberite čarape u boji kože, koliko god da vam je obuća tamna.
Topla džemper-haljina i čizme u istoj boji mogu fenomenalno da izgledaju, i u tom slučaju takođe birajte hulahopke neutralne boje.

Igrajte se do mile volje, samo – ponovo – ne zaboravite na jedine dvije stvari (s početka teksta) koje treba da izbjegavate u kombinovanju mini suknje i visokih čizama, jer gdje god da krenete, sigurno vam nije cilj da izgledate vulgarno!

Pogledajte ove kombinacije: