Poznate muzičke zvijezde i preko 400 zvanica: Pogledajte kako je izgledalo elitno vjenčanje Ajdina Kasumovića i Nejre Semić

Prošle subote održano je veliko elitno svadbeno vjenčanje Ajdina Kasumovića (Rose Group) i Nejre Semić (Mesna industrija „Semić“).Preko 400 zvanica i mnogo poznatih lica uživali su u bogatom muzičkom sadržaju i bogatom izboru poslastica. Na svadbu su pored vrhunske rasvjete i muzičke opreme bili pozvani vrhunski pjevači: Enes Begović, Advina Begić, Haris Kulović i čak šest vrhunskih svirača.

svadba 1

Atraktivna Advina Begić je došla iz Njemačke na ovu svadbu, a poziv na svadbu još jednom dokazuje njen kvalitet kada su u pitanju „elitne svadbe“.

Svi su pjevali i plesali uz Enesove hitove.

  • Drago mi je da su mladenic na prijedlog Enesa Begovića izabrali baš mene. Vidim da su oduševljeni mojim nastupom, dobila sam nove ponude. Pohvala kolegama na odličnoj muzičkoj pratnji , a za Enesa se već odavno zna da je najveći gospodin na estradi i veliki zabavljač – upravo ono što se traži na svadbama- rekla je Advina.

Zanimljiva stvar se desila oko dva sata poslije ponoći kada je Enes tražio da se konobari posebno nagrade, pa su oni od mnogobrojnih gostiju dobili ekstra bakšiš što je pozdravljeno velikim aplauzom.

slika1

Preko 400 zvanica i mnogo poznatih lica uživali su u bogatom muzičkom sadržaju i bogatom izboru poslastica.

(doznajemo.com)