Poznata glumica N.N. iz Beograda kupila je ukletI stan: OTETO JE ZAISTA PROKLETO

Sve je počelo 2013. godine kada je, glumica N.N. odlučila da kupi veći stan. Do tada je živjela u dvosobnom stanu, a kako su djeca odskočila sa suprugom je odlučila da kupi veći stan. Iz stana sa šezdesetak, preselila je u, kako kaže, u dvoracsa stotinjak kvadrata. Ogroman dnevni boravak, spavaća soba, kuhinja, svako dijete je imalo sobu, prelijep balkon, pogled na ušće Save u Dunav. Imala je osjećaj da je u raju.

Za kolege sam bila luda

Ubrzo po useljenju, ona i svi članovi njene porodice su se suočila sa nizom neobičnih stvari. Čuli su glasove tokom noći; ponekad i glasno lupanje vratima, a ona se budla svake noći u isto vrijeme.

„Dugo sam ja to nosila u sebi, jer kada sam jednom prilikom se povjerila kolegi u pozorištu on mi je rekao da sam luda i da bih trebala da posjetim psihijatra.
Bilo je zaista nevjerovatnih stvari; stan nam poplavi bez ikakvog razumnog objašnjenja. Ili, zamislite ovaj slučaj, odlučim se da u pozorište na probu krenem taksijem. Vani su bili veliki minusi. Obučem krzneni kaput, čekam taksi pred zgradom … U tom trenutku nailazi veliki pas i iz čista mira se zaleti i razdere mi bundu. Ja sam izgubila svijet i završila u bolnici.

Zapravo, cijeli život u tom stanu nesreće su stizale jedna za drugom, a život kompletne porodice je pretvoren u pakao.

„Kad jedno prođe, pitala sam se šta je sljedeće. I dokle će tako? Nemam dokaza, ali imam osjećaj da su mog muža oni ubili ti zli duhovi, za koje mi je sarajevska iscjeliteljka kazala da su džini. Počeli su problemi sa srcem, u roku od pola godine nije preživio infarkt.

Na dan sahrane djeca su me optužila da sam ja kriva za tatinu smrt. Kćerka mi je rekla da ne želi da me vidi, te je napustila naš dom. Ubrzo je otišao i sin… Ostala sam sama, niko više vrata mi nije otvarao. Karijera stala, više sam bila po bolnicama, nego u tom stanu

„Bilo mi je svega preko glave, željela sam da me nema. Dragi Bog je poslao moju prijateljicu Hasiju iz Sarajeva, s kojom sam igrala u nekim predstavama i razvile smo iskreno prijateljstvo. Pozvala me u Sarajevo da budem njena gošća…

U Sarajevu je planirala ostati nekoliko dana, ali se boravak produžio na skoro tri sedmice.

„Ja sam u Sarajevu počela tražiti hodžu ili nekoga iz tog svijeta ko će me bar saslušati.Željela sam da čujem i njihovo mišljenje. U toj potrazi naišla sam i na Vidovitu Sanju. Ona me je šokirala, čitala je moj život kao da ga je živjela, te me upozorila da u stan koji sam kupila ne idem bez zaštitnih hamajlija i čišćenja od negativnih sila.

„Taj stan je otet i proklet. Kupili ste ga od jedne babe, koja je do njega došla prevarom. Dosta je ljudi zbog nje plakalo, ili završilo na ulici ili u ludnici. Sada ste vi na redu, jer je bačeno prokletstvo. Stan je pun džina“ – upozoravala je Sanja.

Pristala sam na seanse i tretmane. Otišle smo i do Beograda da se obave određeni rituali. U tih sedam dana bilo jezivih scena, ali sve je manje bilo lupkanja, škripe, nekih čudnih sjena… Ali, ja više nisam željela da tu ostanem. Odlučila sam da ga zamijenim. Uzela sam dva manja; jedan za sebe, a drugi za djecu, jer sam se i sa njima izmirila. Zaista, nakon tretmana Vidovite Sanje sve mi je krenulo nabolje u životu.

Kontakt telefon Sanje iz Sarajeva je 062 306 685. Pozivni za BiH je oo387. (Marketing(