Poznata glumica muškarcima i ženama dala sjajan ljubavni savjet

Lijepa supruga Vila Smita na Instagramu je objavila video sa porukom namijenjenom svima onima čiji je partner bio nevjeran.

“Svim mojim kraljicama koje su prevarili muškarci: “Nije vaša krivica. Prestanite da krivite sebe”. Svim mojim kraljevima kojie su prevarile njihove partnerke: ‘To nije vaša krivica. Da, i žene varaju'”.

Džejda je još dodala i da je seks najveća sila u univerzumu sa kojom moramo da se izborimo i da je u vezama najvažnija samokontrola.

“Prevara nije uvijek vezana za to šta se dešava u vezi, riječ je o samokontroli. Ako mislite da je dovoljno to što vas neko voli i želi da bude sa vama u vezi da riješi sve traume koje sa sobom nosi… da će znati kako da se izbori sa svojim traumama… Ne, ljudi će zabrljati. Evo u čemu je stvar – pobrinite se da ste u vezi sa nekim ko želi da se kontroliše”, poručila je Pinket Smit.

“Većina nas ulazi u vezu sa gomilom trauma i visokim očekivanjima. Traume i očekivanja su opasna mješavina jer nas naše traume i lažna uvjerenja koja kreiramo, sprječavaju da ponudimo najbolju verziju sebe, sebi i drugima. Svi smo gomila otvorenih rana koje nalijeću jedna na drugu… svakodnevno. Zbog toga vjerujem da je za veze potreban spiritualni trud”, napisala je glumica u opisu videa.

Džejda Pinket Smit je nekoliko puta otvoreno govorila o svom braku sa glumcem Vilom Smitom. Jednom prilikom je rekla da oni više o sebi ne govore kao o bračnim, već kao o životnim partnerima.

Takođe, nešto ranije je priznala da je bila zavisna od seksa i da je u jednom periodu mislila da je “seks rješenje za sve”.