POVIŠENE MASNOĆE U KRVI: ČUDOTVORNI NAPITAK OD SMOKVI I SIRĆETA ZA 15 DANA „TOPI“ MASNOĆE

Kura liječenja traje 14 dana. Nakon pola mjeseca od ispijene kure, ponovite nalaze i uvjerite se u ljekovitost ovog napitka.

Zbog brzog načina života, loše ishrane i nedostatka fizičke povišene masnoće u krvi su bolest današnjice. Napredovanjem bolesti, dolazi do zadebljanja stijenki krvnih sudova, ateroskleroze, kojoj doprinose i drugi riziko faktori (pušenje, alkoholizam, nikotin), a sve to nažalost rezultuje najčešće cerebrovaskularnim oboljenima koji su vodeći uzrok smrti kako u svijetu tako i kod nas.

Ukoliko imate nalaze koji ukazuju na ovo oboljenje, evo izuzetno efikasnog narodnog lijeka od smokvi i jabukovog sirćeta.

Ovaj lijek se obavezno priprema naveče, a pije se ujutro.

RECEPT: Uzmite tri suhe smokve, i dobro ih izbockajte čačkalicom za zube sa svih strana, a zatim ih ubacite u staklenu zdjelicu u koju ste stavili 2 dcl domaćeg jabukovog sirćeta.

Ako ste ih pokiselili navečer u 20h, pojedete ih ujutro u 8h. Ostatak sirćeta nemojte bacati nego u to isto sirće narednu noć ponovo pokiselite 3 smokve pripremljene na isti način.

Ta 2 dcl sirćeta koristite 7 dana, većina bude upijena od strane smokvi koje se kisele.

Osmi dan uzmite nova 2 dcl sirćeta, i postupak ponavljate jos jednu sedmicu.

Znači, kura liječenja traje 14 dana. Uz ovaj recept pridržavajte se zdravo načina ishrane, i povečajte fizičku aktivnost.Nakon pola mjeseca od ispijene kure, ponovite nalaze i uvjerite se u ljekovitost ovog napitka.