Potražite ličnu dekadu i zavirite u svoju i tuđu sudbinu, jer svaka dekada određuje kakav ćete život imati!

Datum rođenja uvijek nas klasifikuje u jedan od 12 znakova Zodijaka, ali Sunce samo po sebi teško može u potpunosti da ukaže na nečije osobine, ukoliko nije potpomognuto drugim planetama i aspektima koje one grade međusobno. Potražite ličnu dekadu i zavirite u svoju i tuđu sudbinu.

OVAN
Rođeni: 21. marta – 30. marta – Sebi svjesno stvarate neprijatelje. Srećom, vi ste poput feniksa koji uspješno zacrtano istjera do kraja. Dosta ste samokritični i nikad zadovoljni postignutim rezultatima.

Rođeni: 31. marta – 10. aprila – Volite da pokažete da ste najbolji u svemu, ali bi valjalo da malo prikočite jer od trke da u svemu budete prvi, može vam stradati srce i nervni sistem. Diskutabilan uspjeh u ljubavi.

Rođeni: 11. aprila – 20. aprila – Volite da držite “slovo” drugima ali treba da znate da je većina osjetljiva na iskrene komentare. U poslu uspješniji van granica svoje zemlje. Poprilično ste romantični.

BIK

Rođeni: 21. aprila – 29. aprila – najveće poteškoće na ljubavnom planu. Toliko emocija, ali teško pronalazite pravu osobu. Razočarani neuspjehom i propalim vezama, ljubav usmjeravate na ukućane i prijatelje.

Rođeni: 30. aprila – 10. maja – kada ste u najvećem problemu jako ste pribrani i niste skloni panici. Izuzetno ste predani poslu, ali i oštri na jeziku.

Rođeni: 11. maja – 21. maja – posao i novac su prioritetne stvari. Ne bi se reklo da vam emocije ne znače, ali od ljubavi se ne živi. Dobar ste prijatelj, ali ukoliko se opečete, te osobe jednostavno brišete iz adresara.

BLIZANCI

Rođeni: 22. maja – 1. juna – Teško bi za vas neko mogao da potvrdi da ste površni ili neozbiljni. Izrazito šarmantni, najveću ljubav pronalazite među osobama koje se bave javnim poslom ili su na nekoj funkciji.

Rođeni: 2. juna – 12. juna – Cijelog života ste u potrazi. To može biti bolji partner ili posao. Monolozi vas mogu skupo koštati. U životu najčešće propustite dobre šanse.

Rođeni: 13. juna – 21. juna – Ekspert ste da sebe uvučete u nevolju. Razlog je najčešće naivnost u jako ozbiljnim situacijama. U srednjim godinama se konačno “dozovete” pameti. Birate neobične partnere.

RAK

Rođeni: 22. juna – 3. jula – Intuicija vam je posebno naglašena. Možete imati problema sa kilogramima. U ljubavi često loše procijenite, ali ste spremni za velike kompromise kada volite.

Rođeni: 4. jula – 13. jula – Nikad ne odustajete od planova, makar bili rušilački. U ljubavi, kao u finansijama držite do svog vlasništva. Ovdje je i problem, ne dajete drugoj strani da diše, pa eto i razloga za razlaz.

Rođeni: 14. jula – 22. jula – U većini životnih situacija (bez uvrede), na kraju ispadnete naivčina. Previše vjerujete pogrešnim osobama. Vaši partneri bi trebalo da vas cijene jer ste maksimalno predani.

LAV

Rođeni: 24. jula – 5. avgusta – Vi ste osoba, koju svako mora primijetiti. Ako iskoristite dobre planetarne uslove, možete biti jako uspješni u poslu. Volite čistog srca, ali partneri su za vas vezani zbog interesa.

Rođeni: 6. avgusta – 14. avgusta – U ranim godinama, porodica vas dosta ometa u planovima. Ulažite puno u svoje obrazovanje, isplatiće se. U vezi tragate za nesputanom i originalnom osobom.

Rođeni: 15. avgusta – 23. avgusta – Svojeglavi ste do bola. Muškarci su spremni i za fizička razračunavanja. Dame, teško vas je imati za partnera i najčešće se vežete za opasne momke.

DJEVICA

Rođeni: 24. avgusta – 3. septembra – Sve što radite, činite skriveno od javnosti. Niste pristalica pretjeranog eksponiranja, čak vas isto dovodi u neprijatne situacije. Funkcionišete: tiha voda brijeg roni.

Rođeni: 4. septembra – 14. septembra – Često ste u namćorastom raspoloženju bez valjanog razloga. U životu se kačite za pogrešne osobe, bez obzira što ih u startu jako dobro procijenite. Nemojte gušiti intuiciju.

Rođeni: 15. septembra – 23. septembra – Možda vas drugi mogu doživjeti kao osobu bez mnogo emocija, istina je potpuno drugačija. Vodite dinamičan život. Ne gušite svoje želje i potrebe.

VAGA

Rođeni: 24. septembra – 3. oktobra – Najčešće ne znate na koju ćete stranu. Osjetljivi ste ali često vrijeme posvećujete pogrešnim osobama. Nekako ste suviše dobri, to je i problem u emotivnim relacijama.

Rođeni: 4. oktobra – 13. oktobra – Ljudi obično stvari rade na jedan način, kod vas je suprotno. Majstor ste da sebi zakomplikujete život. Usponi i padovi se smjenjuju.

Rođeni: 14. oktobra – 23. oktobra – Mladolik izgled i u poznim godinama. To je odličan kec u rukavu, kada je riječ o ljubavnom životu. Po prirodi jako radoznali, često se interesujete za nepotrebne teme.

ŠKORPIJA

Rođeni: 24. oktobra – 2. novembra – Niste toliko opasni, iako izgledate da ste spremni na sve, kada vas neko napadne. Među vama je najviše onih koji nemaju toliko sreće u bračnoj zajednici.

Rođeni: 3. novembra – 11. novembra – Šta god da vam se desi, tražite više i konstantno ste nezadovoljni. Unutrašnju uzburkanost možete smiriti upoznavanjem drugih kultura. Bolji ste prijatelj nego partner.

Rođeni: 12. novembra – 22. novembra– Raspoloženje vam je promjenjivo naročito u vrijeme punog mjeseca. U ljubavi, zarad zadovoljenja tuđih ambicija ili potreba možete propustiti odlične šanse.
STRIJELAC

Rođeni: 23. novembra – 2. decembra – Srećkovic u pravom smislu. Zahvaljujući spletu dobrih okolnosti možete dosta toga postići. Ljubavni život dinamičan i u relacijama najčešće mozak dominira.

Rođeni: 3. decembra – 12. decembra – Nervozni ste, iako to vješto skrivate ispod svog zavodljivog osmijeha. Nije poželjno da vas neko provocira, znate biti jako neugodni. Seks vam je izrazito bitan.

Rođeni: 13. decembra – 22. decembra – Vitalni ste i brzo se oporavljate (nakon bolesti ali i emotivnog rasula). Izuzetan uspjeh u privatnom poslu. Duša vam konstantno luta i traži izazove.

JARAC

Rođeni: 23. decembra – 1. januara – Posao i novac, teme koje su vam najviše interesantne. Ali, kada prođu godine shvatićete da to ništa ne znači jer najčešće ostajete sami.

Rođeni: 2. januara – 11. januara – Ne ulazite u poslove za koje ne predosjećate da mogu biti isplativi. U vezi ili braku stalno nalazite razloge za raspravu.

Rođeni: 12. januara – 20. januara – Izuzetno pronicljivi, teško vas je namagarčiti. Ako pronađete posao koji vas ispunjava, skoro pa možete stići do vrha. U partnerstvu se smjenjuju toplo – hladno situacije.

VODOLIJA

Rođeni: 21. januara – 31. januara – Stalno ste u pokretu, upoznajete nove ljude, istražujete kao dijete. To je negdje i glavni kamen spoticanja u ljubavi, jer se teško date dugo zadržati kraj jedne osobe.

Rođeni: 1. februara – 9. februara – Kada se uhvatite za neku temu, gnjavite do krajnjih granica. Dozvolite nekad i partneru da završi rečenicu, nemojte ga uvijek prekidati. Vaši izbori su drugima nerazumljivi.

Rođeni: 10. februara – 19. februara – Teško dozvoljavate nekome da vam se istinski približi. Ali, kada se to desi, onda ste neko koga pamte do kraja života. U mladosti vragolasti, u braku odani i dobri roditelji.

RIBE

Rođeni: 20. februara – 29. februara – Intuicija je maksimalno naglašena, imate i proročke snove. Muškarci znaju biti poročni ili pristalice zdravog života, sredine nema. Stalno ste drugma slamka spasa.

Rođeni: 1. marta – 10. marta – Ćudljive prirode, ali izuzetno požrtvovani, često i u odnosu na osobe koje to ne zaslužuju. U ljubavi pravite samo vama jasne izbore. Od princa do prosjaka, samo da ste voljeni.

Rođeni: 11. marta – 20. marta – Možda ljude zavara vaša ljubazna pojava. Nosite ogromnu energiju, rijetki je u potpunosti spoznaju. Kada volite, činite to bez ostatka. Fizička kompatibilnost igra značajnu ulogu.