Posvetila se vampirskom životu: DO 17 SATI RADI U FIRMI, NA VEČE PIJE LJUDSKU KRV

Lilit Vempajer (27) iz Londona tvrdi da je vampir star 600 godina, a zbog neobičnog načina života skupila je čak više od 150.000 pratitelja na Instagramu. Iako ima sasvim običan posao, Lilit je svoj život posvetila da živi „vampirskim“ životom, odnosno pridržava se određenih pravila ponašanja, prenosi ladbible.com.

Izbjegava direktno sunce i sunčevu svjetlost, a tvrdi kako najviše energije ima tokom noći. Njena očaranost vampirima počela je kada je bila djevojčica i počela da gleda filmove i čita knjige o vampirima.

“Prvo sam upoznala ovakav život kada sam pogledala „Drakulu“ i tada su me očarala ova mistična bića. Voljela sam sve što je bilo povezano s vampirima, a to mi je pomogla da pronađem i druge ljude poput sebe – ispričala je.

Vjeruje da je vampir postala sa 18 godina, ali tada to još nije u potpunosti znala. Sada je shvatila njen „stvarni“ život i počela u skladu s njim i da se ponaša. Ona ne izgleda samo kao vampir iz raznih knjiga i filmova, već je priznala da pije ljudsku krv. Otkriva kako krv dobije od osobe koja razmišlja isto kao i ona, te da ta osoba nikada nije u opasnosti kao u filmovima.