POSLOVNI HOROSKOP ZA JULI: TRI ZNAKA ĆE TRLJATI RUKE, JARAC I ŠKORPIJA NA PREKRETNICI

Poslovni horoskop za juli daje mogućnost za napredovanje mnogim znacima, ali nekima savjetuje i da šute, jer će tako najbolje spasiti karijeru.

Ovan

Mjesečni horoskop je veoma zanimljiv za Ovna. Razmišljate kako i kuda dalje. U vama se lome dvije opcije, da li da ostanete na postojećem poslu ili da krenete u privatni biznis. Obje opcije su vam otvorene i dobro pozicionirane. Ako doneste odluku da ostanete na postojećem poslu postoji mogućnost sukoba sa nadređenim ili kolegama u kolektivu.

Ništa strašno, samo zadržite fokus i ako vidite da vas uvlače u sukob ili spletkarenje vi se samo odmaknite jedan korak unazad i odbrojite do deset.

Jako je važno da nemate burne reakcije. Ako se opredijelite za privatni biznis lijepa vam se vrata otvaraju. Saradnja sa strancima čak i pomoć od firme sa kojom ste nekada radili.

Bik

Savjetuje se racionalan pristup poslu. Imate više obaveza nego ranije čak vam se daje da radite potpuno nešto novo. To novo je za vas neka vrsta izazova, a možda i budući pravac kojim ćete se baviti.

Bitno je da sagledate svoje kapacitete i tek onda doneste konačnu odluku. Krajem jula dolaze vam sjajni podaci koji se tiču vaše efikasnosti na poslu.

Blizanci

Bilo bi lijepo kada bi hobi mogli podići na veći nivo jer stoji vam dodatna novčana zarada od njega. Na poslu se trudite, dajete maksimum i zaista radite na usavršavanju tehnike rada.

Očekujete rezultate, ali oni nikako da pristignu. Samo imajte vjere u sebe jer krajem mjeseca stižu benefiti od vašeg truda.

Rak

Juli je bitan za vašu poslovnu karijeru. Radite čak i preko svojih kapaciteta. Trudite se i pomalo postajete umorni jer mislite da niko vaš rad ne vrednuje. Pružit će vam se prilika da radite nešto što je potpuno van opisa vaše radne pozicije. Odmah prihvatite jer je to ljestvica koja dovodi do promjene vašeg statusa i povećanje zarade.

Lav

Vama predstoji mjesec sa dosta obaveza, ali i uspjeha u karijeri. Mars i Venera su u vašem znaku i daju vam snagu, jer se vi lično osjećate iscrpljeno i samo o odmoru razmišljate. Sada punom parom naprijed do kraja mjeseca jer tada slijedi nagrada za vaš trud. Ideje koje imate vezane za posao sada izložite jer vam predstoji veliki novčani dobitak. Imat ćete fenomenalnu realizaciju biznis plana.

Djevica

Vama mjesečni horoskop obećava uspjeh u karijeri. Jako vam je važan. Zvijezde vam kažu da je sada period za dodatano zalaganje, pa čak i učenje potpuno novih stvari. Oni koju su u radnom odnosu slijedi im napredak, saradnja sa inozemnim firmama, a oni koji trenutno nemaju posao dobijaju fenomenalnu poslovnu ponudu.

Vaga

Horoskop za juli pritiska i mjerenje vaše diplomatije. Posao vam je u usponu, ali se očekuje da stvari uradite prije zadatih rokova što vam stvara pritisak i imate jak pritisak i od nadređenih. Sada je pravo vrijeme da pokažete svoju diplomatiju kada je rad pod pritiskom. Ni slučajno ne ulazite u sukob sa kolegama i nadređenima. Krajem mjeseca imat ćete lijep osmijeh na licu kada pogledate na vaš bankovni račun.

Škorpija

Vama ovaj mjesečni horoskop savjetuje da se pritajite. Ne izlažite se sukobima i ne morate svuda dati vaše mišljenje. Situacija na poslu je na klimavim nogama jer će biti dosta otkaza. Vi ćete biti pošteđeni jedino ako šutite i radite skoncentrisano i precizno svoj posao. U tračeve ne ulazite ni slučajno.

Strijelac

Kao i Lavu vama energija Marsa i Venere prija. Radite punom parom i dajete cijelog sebe. Neka tako i ostane do kraja mjeseca jer tada vam slijedi povišica i promjena statusa. Odmor koji ste dugo planirali lijepo će se realizovati, ali je potrebno da prethodno sve detaljno i tačno uradite na poslu kako bi bez telefona i emailova uživali na odmoru.

Jarac

Kao i kod Škorpija vama će ovaj mjesec biti pun začkoljica, tračeva i uopće negativne energije. Poseban oprez se preporučuje kada je komunikacija u pitanju. Vama to nije svojstveno da tračate ili da kažete nešto nepromišljeno. Možete biti uvučeni u priču mimo vaše volje. Samo polako, distancirano i oluja će proći. Poslije svake oluje dolazi sunce.

Riba

Vi se ovaj mjesec opustite i samo posmatrajte kako karijera sama ide uzlaznom putanjom. Sav vaš trud i rad sada dolaze do izražaja kroz povišicu, ali i bolje radno mjeste gdje ćete imati više slobode i kreativnosti. Sretno!