Poslije nesreće u Rozvelu, zloglasnoj NLO lokaciji, vozač se probudio na nepoznatom polju

Veo misterije se nadvija nad nestankom vozača i njegovog putnika nakon automobilske nesreće 2014. godine u zlokobnom Rozvelu u Novom Meksiku gde su ispitivani vanzemaljci.
Ljekari su požurili na mjesto nesreće i pronašli slupano vozilo, koje se survalo niz liticu – ali ni traga ni glasa od vozača i putnika.

Par se pojavio 7 sati kasnije u petak ujutru i pozvali su 911 da prijave da su se probudili u nekom polju.

Misterija je možda riješena kada je vozač rekao da su on i njegov putnik pili alkohol noć ranije i da se ne sjećaju nesreće.

U policiji kažu da vozač ima manje ozljede na ramenu i rukama, dok suvozač ima povrede na leđima.

Poručnik Emanuel Gutjeres iz državne policije Nju Meksika rekao je za Plejn veli onlajn vijesti: „Vozač je izjavio da su on i njegov saputnik pili u Vej out vestu i da se ne sjećaju šta se sljedeće desilo“, niti se putnici sjećaju kako su dospeli iz Rozvela na nepoznato polje.
Rozvel je mjesto zloglasno po navodima svjedoka da su tamo vidjeli leteći tanjir na nebu 8. jula 1947. godine.

Generacije NLO istraživača i dalje istražuju kako se prije 66 godine u državi Novi Meksiko dogodio incident u kome su učestvovali vanzemaljci.

Uslijedila je serija događaja koja je od tada iscrpno ispitana i istražena od strane entuzijasta i još uvijek se raspravlja o tome.

Tu je uključeno i saopštenje za javnost koje je izdala lokalna vojna ustanova u SAD, tvrdeći da su vanzemaljski ostaci pronađeni na nekoliko mjesta u blizini.

Takođe je saopšteno da su vanzemaljska tijela pronađena na licu mjesta i da su ih odnijele vlasti. Vazduhoplovna služba SAD je kasnije tvrdila da su pronađeni ostaci dijelovi eksperimentalnog balona za praćenje, dok NLO stručnjaci i dalje tvrde da su u pitanju ostaci vanzemaljskog porekla.