POPULARNI REPER MICFLOW SA JARANOM BUKIJEM OTVORIO KAFIĆ: NISMO KRIVI ŠTO SMO ZARAZNI!

U svome kafiću Mic Flow će snimati i nove spotove. Za jarana Bukija šeretski kaže da će mu držati mikrofon i repati u prvom kadru.

Nakon što se otisnuo u solo karijeru bosansko – švicarski reper Elvir Plančić, poznatiji kao MICFLOW ne miruje ni sekunde. Uveliko priprema pjesme za svoj solistički album „Vendetta“. Na svom YT kanalu i oficijelnoj stranici postavio je promo snimke i spotove za nekoliko pjesama.

„Radim sistematski, doziram kampanju i širim publiku. Sve su pjesme dosta lične. Poneke su bile i vulgarne, ali ove nove nisu. Sad ih i moja mama može slušati u Tešnju. Ranije sam je upozoravao da to ne sluša – priča za portal „aura.ba“ MicFlow.

Za njega kažu da izrasta u najjačeg repera na Balkanu, njegova popularnost se širi poput najveće zaraze. Nedavno u Prijedoru, za vrijeme snimanja spota i hotelu Halida i Adelise Muslimović sala je bila dupke puna. Sve ženska publika! Stigle i mlade i starije Prijedorčanke.

„Ovo nije bilo ni u moje i vrijeme Zdravka Čolića – prokomentarisao je Muslimović gožvu oko Elvira.

Slično je i u Švicarskoj, gdje je Elvir zajedno sa svijim kompanjonom Bukijem na glasu „zaebanih momaka“. Buki nije reper, ali jeste Elvirova sjena i veliki fan. Svoje prijteljstvo ovih dana su krunisali i otvaranjem kafića u blizini Araua.

„Pričaju nam iza leđa da smo lovu za kafić zaradili na folove. Istina je da smo se „stisli“ podobro, nešto i zadužili. Skontali smo koliko smo para bacili na alkohol i lahke žene po Švicarskoj i Bosni, mogli smo otvoriti hotel sa pet zvjezdica. Puko nam film, odlučili smo da budemo gazde nad gazdama i jarani nad jaranima – kaže MicFlow.

U svome kafiću Mic Flow će snimati i nove spotove. Za jarana Bukija šeretski kaže da će mu držati mikrofon i repati u prvom kadru.

„Mi smo tandem koji ruši sve pred sobom. Cilj nam je imati najjači kafić za balkansku raju u Švicarskoj, i najbolju rep muziku na svijetu – ne krije ambicije Elvir.

Njih dvojica pripremaju i iznenađenje za publiku, čak i takmičenje repera u kafiću, te svakog vikenda žive svirke. O detaljima pjesme koja će „oboriti“ publiku u ovom trenutku ne žele puno da pričaju, osim da će Buki biti glavni junak. Dok ne stigne kompletan album „Vendetta“, uživajte uz prvi singl MicFlowa:

https://www.youtube.com/watch?v=Ip_BXQThBn8&feature=youtu.be