Ponašate se poput razmažene princeze i dramite zbog svake sitnice? Nije ni čudo što ste same!

Svi znamo za slučaj lijepih, obrazovanih, situiranih i uspješnih žena koje su vječito same. One po pravilu zastrašuju mnoge ne baš samopouzdane momke, koji se ne usuđuju čak ni da ih startuju, jer se plaše da su takve žene toliko savršene da oni nikada neće biti dovoljno dobri za njih. Ali, u čemu je problem sa onim manje uspješnim, običnim djevojkama. Što one nemaju dečka?

Kako su istraživanja pokazala, postoji još četiri tipa žena s kojima muškarci ne žele da budu, a evo i zašto.

Glava u oblacima

Svako tu i tamo voli malo da sanjari. No, kada je riječ o ovom tipu djevojaka, ne govorimo o malo mašte, već o životnom stilu koji nema veze sa stvarnošću.

Bilo da je riječ o očekivanju muškarca kakvog je moguće pronaći samo u filmovima ili o proživljavanju života kroz svijet slavnih, nerealne žene su neprivlačne muškarcima, jer ih nikad nije moguće u potpunosti zadovoljiti.

Razmažene princeze

Tip žene koja je navikla da sve bude po njenom, bez mnogo rasprave.

Razmažena djevojka će uvijek htjeti da dobije baš ono što želi, a kada se to slučajno ne dogodi, praviće probleme i ponašaće se vrlo djetinjasto.

Kraljice drame

Neke žene jednostavno su zavisne od toga da od svake muve prave slona. Kraljice drame žive za trenutke u kojima postoji neizvjesnost.

Ako nema drame, same će je stvoriti, jer se jedino tako osjećaju živo.

Zavisnice od ljubavi

U pitanju su žene koje jednom kad konačno uđu u vezu, svog dečka počinju da tretiraju kao vlasništvo. Stalno zahtjevaju pažnju i dokazivanje ljubavi, a ako to ne dobiju, postaju jako naporne.

Ljubomorne ispade i posesivnost van svake mjere niko ne može dugo da trpi.